Skip to main content
13. november 2023

Vi Elsker afslører flere store navne

Craig David og Anastasia var ikke nok. Nu er de næste navne på Vi Elsker-plakaten netop tilføjet, og de er altså blandt de helt tunge ikoner fra 90’erne og 00’erne.

Af: Vi Elsker | Foto: Vi Elsker
Pressemeddelelse fra Vi Elsker

Forleden kunne Vi Elsker Tour’en afsløre de to største navne på plakaten nogensinde i festivalens 12-årige historie. Craig David og Anastacia er blandt hovednavnene, når Vi Elsker karavanen kommer rundt i landet i sommeren 2024. Men nu er de næste navne på plakaten netop tilføjet, og de er altså blandt de helt tunge ikoner fra 90’erne og 00’erne.

Glæd dig til at gå amok til 666

Således kan vi glæde os til at gå helt amok til selveste 666, der står bag giga-hits som “Alarma” og “Amokk”. Der er lagt op til et hæsblæsende show med ild, dansere og de vildeste beats. Alle dem vi dansede til i vores unge år.

Army of Lovers med på plakaten

Et andet stort navn som netop er afsløret er Army of Lovers. Army of Lovers er blandt mange af deres megahits, kendte for sangene “Crucified,” “Obsession,” og “Ride the Bullet.” Disse sange har forstærket Army of Lovers’ status som pionerer inden for eurodance-genren og har gjort dem til én af Sveriges mest mindeværdige musikgrupper gennem tiden.

Mr. President og Groove Coverage

Som om det ikke var nok, så har man også hentet Mr. President til 2024 touren, hvor monsterhittet “Coco Jambo” helt sikkert vækker gode minder.

Sidste navn i dagens afsløring er Groove Coverage. En tysk eurodance- og trancegruppe, der blev dannet i 2001. Gruppen består hovedsageligt af to medlemmer, DJ Novus og sangerinde Mell.

Groove Coverage har skabt en unik og mindeværdig lyd, der kombinerer eurodance, trance og popmusik, hvilket har gjort dem til en markant aktør inden for elektronisk musik. Nogle af deres mest kendte hits inkluderer “Poison,” “God Is a Girl,” og “7 Years and 50 Days,” som har hjulpet med at forstærke deres position som eurodance-ikon.

Det vildeste år

To øvrige navne blev annonceret sidst sammen med Craig David og Anastacia – og det var gensynet med La Bouche og 2 UNLIMITED. Sange som ’Be My Lover’ og ´No Limits’ afslører, hvad det er for en fest, der venter.

Vi tør godt at love, at det bliver det største Line Up nogensinde i Vi Elsker-tourens historie. Vi håber, at danskerne vil være med til at skabe den vildeste fest i 2024 med nogle legendariske navne. De har hits, som alle os der var unge i 90’erne og 00’erne, kender. Selvom vi næste år kun gæster Rødovre, Aalborg, Odense og Esbjerg så bliver der rig lejlighed til at komme til festerne med særskilte Linje 90’er busser fra andre byer rundt omkring i landet. Så vi håber, at 2024 bliver det vildeste år på alle punkter, siger grundlægger og partner på Vi Elsker Riffi Haddaoui.

Fakta:

Vi Elsker kan opleves i:

Rødovre, 10. august 2024, Espelunden Rødovre
Aalborg, 17. august 2024, Agri Nord Aalborg
Esbjerg, 24. august 2024, Vognsbølparken Esbjerg
Odense, 24. august 2024, Kongens Have Odense

Køb din billet her. 
Du kan også læse mere her: www.vielsker.dk