Skip to main content
26. august 2022

Vinderen af årets sommerdæk er fundet

Årets sommerdæk 2022 rydder bordet i alle test på både våd og tør vej. Bridgestone Potenza Sport er 2022’s bedste sommerdæk.

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Årets sommerdæk 2022 rydder bordet i alle test på både våd og tør vej. Bridgestone Potenza Sport er 2022’s bedste sommerdæk. 

Det engelske motormagasin Auto Express har netop offentliggjort vinderen af dette års sommerdæk. Kåringen er baseret på en lang række tests, hvor dækkets manøvreringsevner testes på både våd og tør vej. Og der var ingen tvivl.

Et dæk, der kan slå de bedste
Auto Express’ chefredaktør Steve Fowler udtaler om dækket:

Bridgestones Potenza Sport rydder bordet i alle vores fire våde og tørre bremse- og manøvreringstest og er dermed vores top-sommerdæk i 2022. Det føltes umiddelbart og sikkert under våde forhold og havde desuden en markant bremsefordel. Og med en sportslig kant, der kan klare de høje hastigheder, er det tydeligt, at Bridgestone har et dæk, der kan slå de bedste.

Allerede sidste år da dækket blev lanceret, fik det gode anmeldelser. TUV SUD, der er et af Europas mest respekterede uafhængige testinstitutter, testede dækket og konkluderede det samme. De fandt, at dækket præsterede på topniveau, når det kom til bremsning på tør vej, kørsel om hjørner samt stabilitet på ligeudkørsel.

Det prisvindende Bridgestone Potenza Sport kan fås i 96 størrelser fra 17-22’’.

Suveræn i flere kategorier
Bridgestone vinder dog ikke kun med deres sportsdæk. Deres komfort-lillebror, Turanza T005, vinder også førstepladsen blandt sommerdæk hos Auto Express. Ifølge dem er Turanza T005 det bedste dæk på både tør og våd vej, og det dæk der har den bedste rullemodstand.

Hvis du også vil have prisvindende dæk, kan du finde dem hos din lokale Ovethi i Gelsted. Giv dem et kald på +45 63 17 31 00 eller tag et kig på deres hjemmeside.

FLERE NYHEDER