Skip to main content
9. februar 2023

Vinterferie i Odense: Her er fire ting, du kan lave

Februar og uge syv er lig med vinterferie, og i den forbindelse kommer her fire gode forslag til, hvad du kan bruge ferien på i Odense.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Februar og uge syv er lig med vinterferie, og i den forbindelse har vi hos LokalNyt Odense i samarbejde med fire af vores annoncører gjort tingene overskuelige for dig, når det kommer til valget af dine aktiviteter i ugens løb.

Hvad end du har ferie eller ej, så er det altid rart med inspiration til sjove oplevelser. Her kommer fire forslag, og lige meget om du ønsker  en tur med børnene eller selvforkælelse, så har vi forskellige ideer, der passer til ethvert humør. Læs med og se om du bliver inspireret til, hvad du kan bruge vinterferien på i Odense.

Fastelavn og sjov hos Jumpingfun

Fastelavn er mit navn! Som afslutning på uge syv, kan man bruge fastelavnssøndag på sjov og ballade hos Jumpingfun. Her afholdes der fastelavnsfest, og booker man en hoppetid denne dag, kan man deltage i de forskellige aktiviteter. Klokken 12 skal katten slås af tønden, og der kan hoppes og hygges med hinanden både før og efter tønden er slået i stykker. Der er adskillige trampoliner, som byder på variation, og du er sikker på at få en spændende og hyggelig dag i Jumpingfun. Der er venteliste til fastelavnsfesten, som man kan skrive sig op til ved at sende en mail til noah@jumpinfun.dk.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til fastelavnsbegivenheden, så er der selvfølgelig også åbent de resterende dage i ferien, så det er bare med at komme afsted!

Spring ud i det her!

Lækker mad hos Flakhaven Gastro

Skal sulten stilles, og ganen forkæles, så er Flakhaven Gastro i centrum af Odense gågade det rette sted. De tilbyder mange forskelligartede gastronomiske nydelser, og for de voksne er der også mulighed for ølsmagning.

Er man en gruppe venner, der bare vil hygge og få nogle øl sammen, så tilbyder Flakhaven også deres helt egen pub, Beer Cellar. Pubben, som er beliggende i deres kælder, er det ideelle sted at slå sig ned og nyde selskabet. Happy Hour tilbydes hver dag fra 16-18, så der er mulighed for at forsøge sig frem og smage mange af deres forskellige specialøl. Flakhaven Gastro ved, at der skal være mulighed for, at I kan tage forbi på farten, og derfor tilbyder de også take-away.

Det er et ideelt sted at tage hen efter turen i Jumpingfun, da beliggenheden er inden for få kilometers afstand. Befinder man sig i stedet allerede i gågaden, så er Flakhaven placeret helt centralt ved rådhuset.

Se menukortet og book bord her!

Kom til fodboldkamp med Boldklubben 1909

Er du til fodbold, vil der her komme et forslag, som kan vække interesse. De tidligere to gange Danmarks- og pokalmestre fra Boldklubben 1909 inviterer til fodboldfeber. Du kan i weekenden op til vinterferien tage forbi Gillestedvej, hvor Boldklubben 1909 byder velkommen til alle, når de skal spille træningskamp mod SfB/Oure den 11. februar. Her er der rig mulighed for at støtte den lokale boldklub, og der er endda gratis entré. I stedet for at slå fødderne op på sofaen og bruge tiden foran fodbolden i fjernsynet, så tag i stedet et smut forbi træningskampen og mærk stemningen selv og støt holdet, når de varmer op til forårssæsonen.

Din ankomst til kampen starter her!

Afslapning og massage hos Massørskolen-Fyn

Giv dig selv en behagelig oplevelse i vinterferien med en afslappende behandling hos Massørskolen-Fyn. Disse udføres af deres kompetente elever, så der er god mulighed for at få koblet helt af. Uanset hvilke ønsker du har, så tilbyder de den rette behanding. Du kan både nyde massage, akupunktur, zoneterapi og japansk lifting. Det handler blot om, hvilket behov du har.

Book din tid til en afslappende behandling allerede i dag!