Skip to main content

Antik-Urmageren

Trænger dit stue- eller standur til en reparation eller renovering? Så hjælper Antik-Urmageren hellere end gerne!

Annoncørbetalt Indhold

Antik-Urmageren er drevet af urmageren Tom Korsgaard, som har mere end 35 års erfaring i branchen. Når du afleverer dit nye eller antikke ur til Antik-Urmageren, er du altid i sikre hænder.

Tom har arbejdet på fuldtid som Antik-Urmageren, som også er kendt som Korsgaard Ure, siden 2015, og størstedelen af firmaets arbejde ligger i afhentning og reparation af store ure for private kunder i det meste af Norden, Nordtyskland samt Holland.

Afhentning

Antik-Urmageren holder til i skønne Middelfart på Røjle Bygade 88A. Her har Tom værksted, hvor han dagligt bruger flere timer på at hjælpe alle hans kunder med deres ure.

Hvis du ikke er fra Middelfart eller omegn, så henter Antik-Urmageren hellere end gerne dit ur hjemme hos dig selv, og de leverer det selvfølgelig også tilbage efter reparation – det kalder vi god service! Bestil afhentning af dit ur her.

Alsidighed og høj professionalisme

Antik-Urmageren kan reparere og renovere alt fra nye til antikke ure samt armbåndsure. De søger for at passe godt på dine ure, og din tilfredshed er altid første prioritet.

Hvis du skulle være én af dem, som gemmer på en antik grammofon, så kan de også hjælpe med at reparere den.

Har du et ur eller grammofon, der trænger til en kærlig hånd? Så lad Antik-Urmageren hjælpe dig. Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside her. Eller kontakt dem på tlf. 22 62 18 80.

Kontakt
AdresseRøjle Bygade 88A, 5500 Middelfart