Skip to main content

Cubus

Hvis du søger en unik oplevelse, som du sent vil glemme eller de perfekte rammer for din næste fest, udflugt eller møde, så kontakt Cubus.

Annoncørbetalt Indhold

Skal du med på en bustur, der skiller sig ud? Så skal du kontakte Cubus.

Cubus sætter rammerne for dit næste eventyr på hjul. Uanset om du planlægger en fest, polterabend, bryllup eller ønsker en kreativ ramme for dit næste møde eller personaleudflugt, så har Cubus det, du skal bruge.

Partybus

Cubus tilbyder mange forskellige løsninger til enhver lejlighed. Ombord finder du et fadølsanlæg og mulighed for at spille dine egen musik over højtaleranlægget, hvilket sikrer en fantastisk tur. Uanset om det drejer sig om en polterabend, julefrokost eller en anden festlig anledning, skaber Cubus de perfekte rammer for din næste fest.

Kulturelle udflugter

Hvis du ønsker at tage en gruppe med på en kulturel udflugt, er Cubus også ideel. Man kan blandt andet planlægge besøg til steder som Hørvævsmuseet eller Egeskov Slot på Fyn, eller udforske Dybbøl Mølle eller Moesgaard Museum i Jylland.

Cubus kan også tages med på ture uden for landets grænser. De kan komme med anbefalinger, men man kan eksempelvis tage på tur til Tyskland, Holland eller Slovakiet.

Mødebus

Leder du efter det perfekte sted til at holde møde eller den ideelle transport til din næste virksomhedsudflugt, så er Cubus et oplagt valg. Bussen er udstyret med ægte tæpper, kaffemaskine og lyngfarvet velour på væggene.

De komfortable sæder i sort læder er placeret, så passagerene kan have øjenkontakt, hvilket fremmer nærvær og interaktion, i stedet for at stirre ind i nakken på hinanden som i en traditionel bus. Der er også et projekterlærred til præsentationer under mødet.

Bussen har plads til 33 passagerer, med stole- og bordopstillinger til fire personer omkring hvert bord. Bagerst i bussen er der en rundsædegruppe med plads til 13 personer.

Hvis du søger en unik oplevelse, som du sent vil glemme eller de perfekte rammer for din næste fest, udflugt eller møde, så kontakt Cubus.

Kontakt
AdresseDrejervænget 14, 5492 Vissenbjerg