Skip to main content

Don’s Barbershop

Trænger du til at få en skarp fade eller trimmet dit skæg? Don’s Barbershop i Odense er en herresalon i traditionel britisk barbershopstil med behandlinger til en god pris.

Annoncørbetalt Indhold

Sæt dig til rette i barberstolen hos Don’s Barbershop og lad de dygtige frisører give dig et skarpt nyt look eller en opfriskning af din frisure.  

Traditionel britisk barberoplevelse 

Hos barbershoppen på Søndergade 2 i Odense centrum træder du ind i en autentisk barbershop, der er indrettet i traditionel britisk barbershopstil. Med træpaneler på væggene, gamle møbler, bøger i reolen og rock’n’roll-tama kan du henslængt lade dig tage tilbage i tiden. Salonen emmer af liv, professionalisme, stil og ikke mindst hygge. 

Barbersalonens brand er at levere en traditionel britisk barberoplevelse. Derfor kan kan du bestille en iskold øl eller nyde en cigar, mens du får din barbering eller klipning. Hos Don’s Barbershop er der plads til at hygge sig og sludre med de venlige barberer, mens dit hår og skæg får en kyndig behandling.  

Teknik og service i topklasse 

Hvad end du kommer for at få klippet dit hår, plejet dit skæg eller en barbering, kan du være sikker på, at både moderne teknikker og traditionelle metoder tages i brug, så du kan gå derfra med en frisure, du er glad for og en god oplevelse.  

I salonen kan du få gentlemanklip og barbering, men også ansigtsbehandlinger og hårfjerning. Don’s Barbershop tilbyder desuden studierabat. Hvis du følger med på deres Facebook eller Instagram, er der penge at spare på gentlemanklip. 

Du kan læse meget mere om deres tjenester og gode priser på deres hjemmeside. Book din tid i dag på hjemmesiden eller ved at ringe til Don’s Barbershop på 81 31 51 12.  

Kontakt
AdresseSøndergade 2, 5000 Odense