Skip to main content

DPH Trading

Er du på udkig efter unikt interiør til hjemmet eller arbejdspladsen? DPH Trading i Odense tilbyder et imponerende sortiment af nyt, retro, antik, og vintage. Danish Porcelain House er dit go-to sted for enestående fund, der tilføjer personlighed og charme til ethvert rum.

Annoncørbetalt Indhold

I den nordlige del af Odense finder du en butik, der minder om en moderne Aladdins hule. DPH Trading er et paradis for samlere og indretningsentusiaster, der søger det unikke. Hylderne er fyldt med porcelæn, udgåede stel, store lysestager, spejlbakker, et stort udvalg af lamper, og ALT i lampeskærme, samt samleobjekter som platter og figurer. Dette er stedet, hvor genbrug og upcycling mødes i skandinavisk design, og hvor hvert fund har sin egen historie.

Lokal butik samt webshop med stort og spændende sortiment

DPH Trading er beliggende på Løkkegravene 49 nord for Odense. Her finder du både deres fysiske butik, som har åbent fast hver mandag og torsdag og den første weekend i hver måned, samt deres kontor, hvor kundeservice sidder klar til personlig besvarelse af telefon og e-mails mandag til fredag.

Ud over deres fysiske butik har DPH Trading også en omfattende webshop, der byder på alt fra antikke skatte til moderne designklassikere, og de tilbyder en enestående shoppingoplevelse for dem, der er på udkig efter det unikke. Med mulighed for levering over hele verdenen, er det nemt for både privatkunder og virksomheder at få deres fund leveret direkte til døren.

50 års erfaring, gamle dyder og rigtige mennesker

DPH Trading blev grundlagt i 1972 af Jørgen Risager, som begyndte sin forretning med et mindre udvalg af 30 juleplatter fra Bing & Grøndahl og Royal Copenhagen. Denne beskedne start udviklede sig hurtigt, og virksomhedens sortiment voksede til at omfatte tusindvis af varer, herunder figurer, vaser og lamper, ud over de traditionelle platter.

Hos DPH Trading finder du også Danmarks nok største udvalg i lampeskærme, perfekt for dem der søger at tilføje et personligt touch til deres belysning. Med over 35 års erfaring tilbyder de professionel vejledning til at finde den ideelle lampeskærm, der passer til enhver stil og ethvert rum.

Bygget på fundamentet af ærlighed og pålidelighed, er personlig service kernen i DPH Tradings tilgang, så kunden altid i fokus. Alle henvendelser, både telefoniske og via e-mail, bliver imødekommet af et team, der er dybt engageret i meningsfuld menneskelig kontakt. Denne tilgang sikrer, at alle, der besøger DPH Trading, føler sig hørt og forstået og forlader “døren” med en positiv oplevelse.

Besøg DPH Trading i Odense eller besøg deres webshop for at udforske deres brede sortiment.

 

Kontakt
AdresseLøkkegravene 49, 5270 Odense N