Skip to main content

Fundamentet & Åndedrætsskolen

Hvis du ønsker hjælp til at leve et liv i øget balance, velvære og udvikling eller drømmer om at uddanne dig til åndedrætsterapeut, så kan Fundamentet & Åndedrætsskolen i Odense hjælpe dig.

Midt i Odense ligger en oase lige ned til Odense Å. Det er ‘havehuset’, der tilhører adressen Filosofgangen 14, der huser Fundamentet & Åndedrætsskolen. Her tilbyder Finn Vander Hollænder holistiske terapiforløb og åndedrætsuddannelser.  

Balance, velvære og udvikling

Finn Vander Hollænder er uddannet psykoterapeut, åndedrætsterapeut, kropsterapeut og er indre barn-specialist. Derudover har han mange erfaringer med sig fra tidligere jobs, hvor han på den eller anden måde har arbejdet med mennesker. Derfor er han god til at skabe forbindelse til andre og skabe en tryg og støttende atmosfære. Finn har fokus på at give sine klienter en helhedsorienteret behandling, der vil hjælpe med at skabe balance, velvære og udvikling i deres liv.  

Terapi og forløb i Fundamentet

Fundamentet tilbyder et personligt forløb, ‘Tilfreds i nuet’, der netop er designet til at hjælpe dig med at opnå balance, velvære og udvikling i dit liv. Forløbet består af fem sessioner, der strækker sig over 7 uger, hvor I vil arbejde med at styrke dit sind, din kropsbevidsthed og løsne spændinger i din krop. 

Hos Fundamentet møder du empati og rummelighed lige der, hvor du er. Finn har et brændende ønske om at hjælpe andre til en tilværelse med øget harmoni. Hos Fundamentet anser de ikke heling for at være ude i fremtiden men derimod som en proces, der skal gribes i nuet. Det kan du få hjælp til hos Fundamentet, hvor Finn tilbyder:

  • Åndedræsterapi
  • Kropsterapi 
  • Indre barn-terapi  
  • Psykoterapi   
  • Kranio Sakral-terapi  

Derudover tilbyder Fundamentet personalepleje og workshops, der er rettet mod virksomheder, der kan skabe et bedre sammenhold på arbejdspladsen. 

Fundamentet tilbyder også forløb, der retter sig mod forskellige udfordringer. For eksempel har de et forløb, der retter sig særligt mod den stressede studerende, der har behov for at lære, hvordan man kan finde ro gennem åndedrættet i forbindelse med eksamener. 

Uddannelser på Fundamentet i Åndedrætsskolen 

Åndedrætsskolen tilbyder to uddannelser; uddannelsen som åndedrætsterapeut og åndedrætsinstruktør. Finn er den gennemgående underviser på begge uddannelser, hvor han vil hjælpe og støtte dig, så du i fremtiden kan gøre det samme for andre gennem åndedrættet.  

Læs meget mere på hjemmesiden, hvor du kan få meget mere indsigt i terapien, uddannelserne og det grundlæggende værdisæt, du vil møde på  Fundamentet & Åndedrætsskolen.

Kontakt
AdresseFilosofgangen 14, 5000 Odense