Skip to main content

Guldbergs Zoneterapi

Går du med smerter og ømhed i kroppen? Så kan første skridt på vejen mod en smertefri hverdag være en behandling hos Guldbergs Zoneterapi.

Annoncørbetalt Indhold

Zoneterapi er for store og små, der døjer med skavanker som smerter, sygdom, ømhed eller lignende. Under alle fødder kan man lokalisere nogle bestemte zoner, der er indbyrdes forbundet med resten af kroppen. I zoneterapi går man ind og aktiverer disse zoner under fødderne, hvilket tilsvarende hjælper med kroppens helbred og velvære.

Det er denne gamle behandlingsform, som Anita Guldberg fra Guldbergs Zoneterapi har specialiseret sig i. Hun er Registreret Alternativ Behandler og har udover sin uddannelse i zoneterapi også diplomer i andre behandlingsmetoder såsom akupunktur og japansk lifting.

Den kørende zoneterapuet

Som en ekstra service tilbyder Guldbergs Zoneterapi også en udekørende behandlerservice på hele Fyn. Hun har nøje indrettet en klinik med behandlerbriks i en minibus, som hun både kører ud til privat- og arbejdsadresser med.

Du kan læse mere om den kørende zoneterapuet Anita Guldberg, og hvilke andre alternative behandlingsformer hun praktiserer på virksomhedens hjemmeside.