Skip to main content

Haarby Boligmontering

Hos Haarby Boligmontering finder du alt til stuen, spisestuen og soveværelset fra kendte danske designmærker i højeste kvalitet.

Annoncørbetalt Indhold

Haarby Boligmontering har eksisteret siden 1978 og har siden været kendt for at føre kvalitetsmøbler fra danske designere såsom Hans. J. Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen, Nanna Ditzel og mange andre.

Danmark er blevet verdenskendt for vores tidløse og funktionelle designs med den særlige Skandinaviske æstetik – og du kan få sådanne klassikere med dig hjem fra forretningen i Haarby på det vestlige Fyn. 

Kvalitet og service går hånd i hånd 

I 2014 overtog Ivan Andersen forretningen, og han har siden værdsat at føre danske designs og danskproducerede møbler.  
Derudover er det en grundsten i forretningen at yde den bedste service til dens kunder. Medarbejderne er altid behjælpelige med at finde det rette møbel til netop dig blandt deres store udvalg af kvalitetsmøbler.

Du har mulighed for at få skræddersyet alle møbler, som du køber i møbelforretningen, så de passer til dig. Ikke alle stole passer alle, og de skal derfor tilpasses den enkelte. Det er for eksempel muligt at vælge mellem forskellige stoftyper, læder, farver, størrelser med mere.

Haarby Boligmontering afslutter ikke kontakten med dig før, at de har leveret dine nyindkøbte møbler til din bopæl, og at du er godt tilfreds.

Haarby Boligmonterings Stoleguide

En stol er en vigtig del af din daglige komfort, hvad end du er på udkig efter en ny spisebordsstol eller lænestol. Stoleguiden er Haarby Boligmonterings tilbud til dig, der gerne vil opleve og prøve forskellige stole i dit hjem inden, at du foretager et køb. 

Du kan få besøg i hele landet af de dygtige og hjælpsomme medarbejdere fra Haarby Boligmontering. Efter aftale med dig medbringer de et udvalg af stole samt stofprøver med mere, så du kan se og mærke stolen hjemme hos dig selv i ro og mag. Tilbuddet er gratis og helt uforpligtende – det vigtigste er, at du får en stol, der passer til dig. 

Gammelt skiftes ud med nyt – nemt og bekvemt  

Hvis dine nye møbler er en erstatning for nogle gamle, som du ikke selv kan bortskaffe, så tager Haarby Boligmontering gerne de gamle med, når de har leveret dine nye. Møblerne bliver ikke solgt videre – det er blot en hjælpende hånd til dig, der ikke selv har mulighed for at komme af med dem.

Haarby Boligmontering er altid behjælpelig og klar til at vejlede dig, så tøv ikke med at kontakte dem med spørgsmål. Du kan ringe til dem på 21 27 25 48, sende en mail eller besøge butikken i Haarby.

Kontakt
AdresseAlgade 23, 5683 Haarby