Skip to main content

Hama Sushi

Velkommen hos Hama Sushi i Odense og Haderslev, der er en stor familierestaurant, der byder på kvalitetssushi, barbeque buffet, wokretter og isbar.

Annoncørbetalt Indhold

Hama Sushi er en stor restaurant for hele familien, der byder på meget mere end lækker sushi Ad Libitum. Her kan du også nyde godt af deres spændende barbeque buffet, deres wokretter og ikke mindst deres store bland-selv softice og slikbar, som hele familien vil elske.

Hvis du er på udkig efter ægte japansk kvalitetssushi til en rigtig god pris. Hos Hama Sushi kan du være sikker på, at kun de bedste råvarer bruges i deres madlavning. Stedets japanske sushikokke tilbereder din sushi og sikrer en autentisk og velsmagende madoplevelse.

A La Carte eller Ad Libitum  

Hama Sushi tilbyder mange lækre sushistykker, varme japanske retter og spændende sticks, som du kan nyde i den hyggelige restaurant.

Du kan både bestille på forhånd sammensatte menuer eller gøre brug af restaurantens mulighed for selv at sammensætte din menu gennem deres Ad Libitum-løsning. Via en Ipad kan du i løbet af de to timer, du har bordet, nemt bestille al den sushi, du ønsker og har lyst til til en fast lav pris. Den professionelle sushikok håndlaver din bestilling fra bunden specielt til dig, så dine retter altid er helt friske. Hama Sushi ønsker dog at bekæmpe madspild og opfordrer besøgende til ikke at bestille mere, end de kan spise. Hvis du bestiller sushi Ad Libitum, så er kaffe og dessert inkluderet.

Du kan bestille bord via hamasushi.dk eller ringe til restauranten. Det er muligt at sidde både inde og ude.

Nyd din sushi lige, hvor du vil 

Hama Sushi giver dig mulighed for at bestille din favoritsushi og tage den med, hvorhen du ønsker. Du kan bestille din mad online via deres hjemmeside og derefter afhente den frisklavede mad i restauranten.

Følg med på restaurantens facebookside for gode tilbud og nyheder.

Kontakt
AdresseKongensgade 58B, 5000 Odense