Skip to main content

Heide Tømrer og Murer

Er der noget, der skal fikses, renoveres eller bygges? Så kontakt tømrer- og murerfirmaet Heide, der sørger for at alting står snorlige.

Annoncørbetalt Indhold

Topkvalitet og det gode, trygge samarbejde er i højsædet hos Heide, som står klar til at hjælpe dig med en bred vifte af tømrer- og mureropgaver på Fyn. Bag firmaet står Tømrermester Ulrik Heide, der har 28 års erfaring som tømrer og 11 års erfaring som selvstændig tømrermester. I 2015 udvidede han med en dygtig murer, så de nu kan levere en endnu bedre og bredere service til dig. 

Hos Heide har de efterhånden løst massevis af opgaver for både private kunder såvel som erhvervskunder og offentlige institutioner. Du kan altså være sikker på, at de bringer en solid viden og en høj faglighed med ind i dit projekt. De specialiserer sig særligt i erhvervsprojekter og tager sig selvfølgelig af alt fra planlægningen til oprydningen, så I kan fokusere på det, I er bedst til.

Heide kan hjælpe dig med: 

  • Diverse tømrer- og mureropgaver 
  • Totalentreprise 
  • Ombygning og renovering 
  • Døre, vinduer og ovenlys 
  • Gulve 
  • Specialglas og termoruder 
  • Tagrenovering og nyt tag 

Uanset hvad fokuserer Heide altid på at skræddersy den mest optimale løsning til dig, og de sørger altid for at bruge materialer af den øverste skuffe, så resultatet kan holde i mange år frem. De ønsker desuden at være en pålidelig samarbejdspartner, og derfor lægger de en dyd i at arbejde effektivt og grundigt, så de leverer et professionelt stykke arbejde til tiden – hver gang. 

Vil du høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig? Så kontakt dem på tlf.: 66 16 01 01 eller mail: ulrik@heide-aps.dk.

 

Kontakt
AdresseYdunsæble Have 2, 5210 Odense NV