Skip to main content

Hello Sales

Skal du have kyndig hjælp eller vejledning til fundraising, kundeservice, leadgenerering eller salg? Så kan Hello Sales hjælpe dig med det hele.

Annoncørbetalt Indhold

I midten af Svendborg på Møllergade 16 finder du Hello Sales hovedkontor. Men virksomheden har fået vokseværk, og de har netop budt velkommen til et nyt hold ansatte i deres callcenter beliggende centralt i Odense, hvorfra de hjælper en bred kundeskare med salg, kundeservice og mødebooking.

Og ikke nok med det, så har de også en afdeling i Fuengirola i Spanien, hvor de hjælper kunder med salg i Danmark og i udlandet.

Start din karriere hos Hello Sales i en af deres tre afdelinger

Hello Sales er løbende på udkig efter nye medarbejdere til deres tre afdelinger, så hvis du er på drømmer om at starte din karriere inden for salg eller marketing, kan du holde øje med ledige stillinger eller oploade dit CV på deres hjemmeside.

Din allierede salgspartner

Hello Sales er et utrolig dygtigt salgs- og marketingfirma, som har en stor dedikation og interesse i at hjælpe virksomheder med at udvikle sig og dygtiggøre sig indenfor deres felt. Når du indgår et samarbejde med Hello Sales er du altid sikret høj professionalisme, empati og et stort ønske om at fremme vækst i din virksomhed.

Hello Sales er altid på jagt efter nye stærke samarbejdspartnere, som de kan hjælpe med alt inden for salg og mødebooking. Så hvis du skal have fyldt din kalender med gode kvalitetsmøder, eller du skal have nogen til at passe din telefon – så tag meget gerne fat i Hello Sales på +45 89 88 99 79 eller info@hellosales.dk – så står de klar som din allierede salgspartner.

De viser dig også meget gerne rundt i en af deres tre afdelinger, og de lover, at ingen opgave er for stor eller for lille.

Kontakt
AdresseKochsgade 31, 5000 Odense