Skip to main content

Juletrae.net

Kniber det med tiden i julen? Så besøg juletrae.net, hvor du kan bestille årets juletræ online og få det leveret lige til døren.

Annoncørbetalt Indhold

I 2001 startede Juletrae.net med at sende de første juletræer ud til kunderne, der havde bestilt dem over nettet. Siden er efterspørgslen for den bekvemme løsning kun blevet større for hvert år, både hos de private hjem, institutioner og virksomheder.

Juletrae.net sørger for, at alle deres træer er friske, flotte og i god kvalitet. De sælger Normannsgran fra egen plantage, og du kan finde størrelser fra 110 cm til den lille stue og helt op til 950 cm til bytorvet eller gårdspladsen. Du finder også økologiske juletræer i størrelsen 150-300 cm.

Alle træerne leveres i net, så fragten bliver så skånsom som muligt, og de kan endda montere juletræsfoden for dig på forhånd, så træet er lige til at stille op og pynte.

Har du også brug for lidt ekstra grønt til juledekorationerne eller noget nyt juletræspynt? Juletrae.net tilbyder flere tilkøbsmuligheder, og du kan blandt andet gå på opdagelse i deres unikke pynt, der er udvalgt med tanke på miljøet og på menneskerne, der producerer det.

Vil I høre nærmere omkring, hvordan Juletrae.net kan hjælpe dig med at finde årets juletræ? Så ring til dem på 31 23 00 04 eller besøg deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseOdensevej 121, 5492 Vissenbjerg