Skip to main content

KørekortXperten

Skal du tage kørekort? KørekortXperten fører dig trygt og sikkert ud på vejene med en professionel og pædagogisk tilgang i undervisningen.

Annoncørbetalt Indhold

På køreskolen møder du fire dedikerede kørelærere, der alle har mange års erfaring og brænder for at hjælpe dig godt i mål med dit kørekort.

Laveste dokumenterede dumpeprocent i Odense 

Du kan være sikker på at møde undervisere, der vil gøre det at erhverve dit kørekort til en behagelig og positiv oplevelse, og at du i sidste ende er en dygtig og sikker billist. Faktisk har KørekortXperten den laveste dokumenterede dumpeprocent i Odense, så der er god mulighed for både hurtigt og billigt at blive den selvstændige billist, du drømmer om at være.

Afslappet og hyggelig undervisning 

Du lærer alt den nødvendige teori i lyse lokaler på Ingemannsvej 17 i Odense M, hvor du bliver godt klædt på til at sidde bag rattet med levende tavleundervisning. Hvis du har behov for at få teorien genopfrisket, når du kommer hjem, så kan du tilgå materialet online. Når det er tid til at komme ud på vejene, vil du opleve en afslappet kørelærer, der er forstående over for den nye situation, du befinder dig i.

Hos KørekortXperten kan du tage kørekort til almindelig bil, kørsel med stor trailer og generhvervelse.

Læs mere om KørekortXperten på hjemmesiden, hvor blandt andet kan se, hvornår der er holdstart igen og tilmelde dig. Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 72 16 17 16, hvis du har spørgsmål.

Nedenfor kan du se en video af køreskolens indbydende lokaler.

Kontakt
AdresseIngemannsvej 17, 5230 Odense M