Skip to main content

Korup Steakhouse

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal få dit næste måltid fra og er i humør til en saftig steak, skal du besøge Korup Steakhouse.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis aftenen skal stå på steak, eller hvis du mangler en foodtruck til dit næste arrangement, så kontakt Korup Steakhouse.

På Rugårdsvej 494 finder du Korup Steakhouse, der tilbyder take away og mad ud af huset til din fest. Stedet fungerer også som en hyggelig restaurant, perfekt til en aften med dem du holder af, eller til din fest.

Menu

På menukortet finder du lækre, saftige wagyu, hereford og mange andre slags bøffer, burgere, pizzaer og meget andet, så der er uden tvivl noget for enhver smag.

Der er også børnevenlige retter til de mindste.

Skal aftenen sluttes af med noget sødt, tilbyder de også flere desserter, herunder friturestegt is, bestående af vaniljeparfait rullet i cornflakes, serveret med hindbærsauce og ahornsirup.

Mad ud af huset og foodtruck

Mangler du det perfekte måltid til din fest, er Korup Steakhouse et oplagt valg. De tilbyder mad til konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, receptioner og alle andre fester. Maden er klar til at sætte på bordet, anrettet og pyntet på fade og skåle.

Det er også muligt at bestille Korup Steakhouses foodtruck, hvor de vil lave maden på lokaktionen. Her kan man bestille en del af menukortet, herunder pølser, kebab, burgere og pommes frites.

De leverer over hele Fyn og trekantsområdet.

Så hvis du er i tvivl om, hvor du skal få dit næste måltid fra og er i humør til steak, pizza, pasta eller noget helt fjerde, skal du besøge Korup Steakhouse.

Kontakt
AdresseRugårdsvej 494, 5210 Odense