Skip to main content

Livsvejledning for unge hos Anne Lind

Er du, eller kender du, et ungt menneske, der kæmper med dårligt selvværd? Det kan også være pres fra skole og sociale medier eller manglende glæde og motivation i hverdagen, der tynger. Så kan coach og terapeut Anne Lind hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Stigende mistrivsel, flere psykologbehandlinger, øget stress og depression. De unge i dag har meget at slås med, og det ved Anne Lind en hel del om.

Hun har 14 års erfaring med at arbejde med unge, og hun har derfor været tæt på de udfordringer og livskriser, som flere og flere kæmper med. Anne Lind har desuden selv haft bl.a. svære selvværdsproblemer, spiseforstyrrelse og overdrevet træning inde på livet, så hun ved lige præcis, hvilke tanker og følelser der knytter sig til.

Den viden og indsigt bruger hun i sit arbejde med at livsvejlede unge mennesker til et bedre liv med mere lykke, glæde og trivsel. I sin behandling trækker hun desuden på sin uddannelse indenfor Trivsel og ressourcepsykologi, hvor fokus er på det, der gør livet værd at leve.

Hos Livsvejledning for unge kan du både få enesamtaler eller være med i gruppesamtaler med andre unge, der står i samme situation. Derudover tilbyder hun et UperfektPerfekt-forløb med fokus på præstationskultur og perfektionisme og et forløb med fokus på spiseforstyrrelser. Du kan også deltage i gratis webinarer.

Gældende for al Anne Linds terapi er filosofien, at det ikke handler om syge mennesker, der skal gøres raske. Derimod handler det om raske mennesker, som ikke har det godt, der skal hjælpes til at få det bedre.

Du kan kontakte Anne Lind for spørgsmål eller en afklarende samtale på tlf.: 26 20 92 00 eller mail: livsvejledning@gmail.com.

Du også læse meget mere om Livsvejledning for unge på hjemmesiden.

Kontakt
AdresseBagergade 40E, 5700 Svendborg