Skip to main content

LokalBolig Dalum-Hjallese

Hvis du er på udkig efter dit drømmehjem eller skal sælge din bolig i Odense SV, Odense S, Odense SØ og omegn, så er det LokalBolig Dalum-Hjallese, du skal have fat i! 

Annoncørbetalt Indhold

LokalBolig Dalum-Hjallese er din lokale mægler i Odense SV, Odense S, Odense SØ og omegn. Her møder du et dedikeret, lokalkendt og kompetent ejendomsmæglerfirma, der ønsker at give dig en god oplevelse og sende dig godt videre i dit boligeventyr.

De forstår, at der kan være mange følelser indblandet, når man skal sælge sit hus. Det kan både være starten på et nyt og spændende kapitel, et sørgmodigt farvel eller måske begge dele på samme tid. Når du samarbejder med LokalBolig Dalum-Hjallese, kan du være sikker på at møde et team, der forstår sig på din situation – og ikke mindst på boligmarkedet. 

Den mest sælgende mæglerbutik i Odense Kommune

LokalBolig Dalum-Hjallese er, som navnet antyder, lokale. De sælger ikke kun boliger i disse bydele, men også i Bellinge, Dyrup, Sanderum, Lindved, Skt. Klemens, Højme, Holluf Pile, Tornbjerg, Fraugde og omegn. De kender områderne ud og ind, og har en stor viden om alt det, en køber gerne vil vide inden, de skriver under på en kontrakt. Det er blandt andet derfor, at de så dygtige til at sælge boliger i området. Faktisk er de Odense Kommunes mest sælgende ejendomsmægler siden 2020. 

For at øge chancen for et salg, så samarbejder ejendomsmæglerfirmaet med professionelle kommunikatører, fotografer og marketingfolk, der sætter alt ind for at få solgt din bolig hurtigt og til den rette pris.  

Bestil en uforpligtende og gratis boligvurdering hos LokalBolig Dalum-Hjallese i dag, og kom et skridt videre dine boligdrømme.   

Find dit nye hjem hos LokalBolig Dalum-Hjallese

Hvis du drømmer om at flytte til en af de skønne bydele i Odense SV, Odense S, Odense SØ og omegn, så kan du med fordel blive skrevet op i LokalBolig Dalum-Hjalleses køberkartotek. Det gør det nemmere for dig at finde den rette bolig, da du hurtigt får besked om nye huse til salg, der matcher dine ønsker og behov. 

Tag gerne en af deres køberrådgivere med som sparringspartner, når du skal finde dit nye hjem. De vil sikre, at processen foregår, som den skal, og vil varetage dine interesser som køber.
Læs mere om, hvad en køberådgiver kan gøre for dig her.

De glæder sig til at tage imod dig på kontoret på Faaborgvej 20, hvad end du går med salgstanker eller ønsker at finde dit nye hjem.

Kontakt
AdresseFaaborgvej 20, 5250 Odense