Skip to main content

MNP Training Club

Skal kroppen trimmes og styrkes øges? Så står MNP Training Club klar til at hjælp dig i mål med personlige træningsforløb.

Annoncørbetalt Indhold

Manden bag MNP Training Club hedder MortenNP, og udover at arbejde som personlig træner er han velkendt på TikTok, Instagram og YouTube, hvor han jævnligt deler tips og tricks til træning og en sund hverdag.

MNP Training Club har base i København med et fysisk træningscenter, men også i Odense kan du nyde godt af deres personlige træning. I Sporting Health Club møder du én af klubbens træner, Yakup, som står klar til at guide dig mod øget styrke, lavere vægt og større muskelmasse.

Personlig træning hos Yakup

Uanset hvad dit træningsmål er, så sørger din personlige træner for, at du kommer godt over målstregen, og der er fokus på, at du opnår dine ønsker.

Dit træningsprogram bliver tilrettelagt efter dit niveau og din hverdag, og undervejs får du opbakning og feedback, så du får mest muligt ud af dine træningspas og bevarer gejsten.

Du har én ved din side hele vejen til at hjælpe dig igennem op- og nedture, og som altid er behjælpelig med stort som småt.

Dit træningsprogram vil som udgangspunkt foregå 1-3 gange om ugen, med plads til individuelle forskelle, over 3-6 måneder sammen med Yakup hos Sporting Health Club ved Storms Pakhus.

Personlig træning – online

MNP Training Club tilbyder desuden online personlig træning, hvor du ligeledes får tilknyttet en træner, der skræddersyer et træningsprogram til dig og følger dig hele vejen. Du træner på egen hånd i dit eget center, men sender løbende videomateriale af dine øvelser og teknikker, så din træner kan give dig vejledning og råd til optimering.

Derudover vil der være ugentlige check-ins, og du kan spørge om alt fra kost og hviledage til specifikke teknikker og målsætninger.

På MNP Training Clubs hjemmeside kan du læse meget mere om deres træningsforløb.

Kontakt
AdresseEjlskovsgade 11 , 5000 Odense C