Skip to main content

Moesgaard Ejendomsservice

Hvis du har brug for en hånd til vedligehold af din ejendom – uanset om det er stort eller småt – så kan Moesgaard Ejendomsservice hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis fliserne i indkørslen trænger til rens, eller hvis tagrenderne er fyldte, kan du ringe til dem.

De servicerer kunder på hele Fyn og øerne fast, men kan også løse opgaver andre steder i landet. Så om du er privatperson eller erhvervsdrivende, kan de hjælpe dig, hvor end det måtte være.

Deres kompetencer er mange, og de tilbyder alt i ejendomsservice:

  • Malerarbejde både inde og ude
  • Facaderens og imprægnering
  • Fliserens, fugesand og imprægnering
  • Algebehandling
  • Tømning af tagrender

Når de servicerer din ejendom, benytter de altid miljørigtige kemikalier og renseprodukter, så miljøet ikke lider skade.

Virksomheden har et stort fokus på altid at yde den bedste service. Derfor tilbyder de deres kunder tilfredshedsgaranti og en kort ventetid. God service handler også om kvalitet og pris, og hos Moesgaard Ejendomsservice går de to ting hånd i hånd. Derfor leverer de kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Hvis du står og har brug for ejendomsservice, kan du altid kontakte dem. Alle deres besigtigelser og tilbud er altid gratis og uforpligtende. Så giv dem et kald, eller udfyld deres kontaktformular på hjemmesiden – så vender de tilbage til dig.

Kontakt
AdresseHovhavevej 8, 5491 Blommenslyst