Skip to main content

Northern Legacy

Hos Northern Legacy forhandler de dansk designede smykker inspireret af fortidens klassikere, men med et moderne og nyfortolket udtryk.

Annoncørbetalt Indhold

Er du på udkig efter et moderne smykke til din mand, eller en du holder af? Så har Northern Legacy et stort udvalg af kvalitetssmykker til mænd til overkommelige priser, hvor alle kan være med.

Siden 2015 har det danske smykkefirma Northern Legacy udfordret de traditionelle opfattelser af mænd og deres forhold til smykker. Hos Northern Legacy stræber ejerne Kian, Kasper og Anders nemlig efter at give dig som mand en mulighed for at tilføje ekstra karakter og noget individualitet til dit udseende – gennem deres sortiment af klassiske og moderne smykker i de mest eftertragtede stilarter og materialer.

På deres webshop og hos deres mange forhandlere, der er fordelt over det meste af landet, finder du deres spændende udvalg af halskæder, ringe, armbånd samt smykkesæt bestående af matchende smykker.

Northern Legacys smykkekollektion inkluderer et mangfoldigt udvalg af distinkte ædelsten fra forskellige dele af verden, hvilket garanterer, at hvert smykke er unikt i sin udformning og betydning.

På webshoppen har du desuden mulighed for at shoppe unikke solbriller, stilfulde caps, moderne t-shirts og komfortable sweatshirts. Tøjet harmonerer med smykkerne og giver dig et fuldendt og stilfuldt look.

Klassiske smykker til enhver lejlighed

Northern Legacys smykker kombinerer moderne og tidløst design med sæsonbetonede trends, så du altid er sikret et bredt udvalg, der passer til enhver lejlighed.

Se, deres mest solgte smykker lige nu, her.

Genopfindelse af ikonisk ring

Northern Legacy har en forkærlighed for skandinavisk historie og Vikingetiden, som kommer til udtryk i symbolerne på deres armbånd og halskæder samt deres signaturringe. Ringkollektion består af indgraverede monogrammer og naturlige ædelstene, der leder tankerne hen på den ikoniske signetring.

Service i højsædet

Når du køber smykker hos Northern Legacy er din tilfredshed første prioritet. Det kommer til udtryk i deres 365 dages returret, mulighed for gratis ombytning samt livstidsgaranti.

Besøger du Trustpilot og søger efter Northern Legacy, ser du også hurtigt, at deres anmeldelser er helt i top.

Så shop løs i dag på www.northernlegacy.dk

Kontakt
AdresseVandmanden 12b, 9200 Aalborg SV