Skip to main content

Odense Gokart Hal

Er høj fart og vilde adrenalinkicks lige noget for dig? Så skal næste tur helt sikkert gå forbi Odense Gokart Hal.

I 1993 åbnede Odense Gokart Hal for første gang dørene til deres indendørs gokartbane baseret på banerne i England. Efter stor efterspørgsel, samt et ønske om at tilbyde oplevelser til større arrangementer, flyttede de i nye lokaler i 2000, som er beliggende på Cikorievej i udkanten af Odense.

En hæsblæsende oplevelse for store og små

Odense Gokart Hal har kridtet op til en topmoderne gokartbane, så du føler, at du får en tidssvarende og professionel gokartoplevelse med elektronisk tidtagningsudstyr, asfaltunderlag, stødabsorberende bander og mulighed for en topfart på helt op til 60 km/t, når du lægger vejen forbi.

Odense Gokart Hal har nemlig brugt rigtig mange timer og kræfter på at overføre idéer direkte fra den professionelle gokartverden til banen i Odense, så man som gæst får den ultimative gokartoplevelse!

Og kendskabet til gokartverdenen er utrolig stor, da det er den tidligere racerkører Michael Schröter, der har kørt gokart, DTC og Formel Renault, der er manden bag stedet.

Hold dit næste arrangement hos Odense Gokart Hal

Lad Odense Gokart Hal danne de perfekte rammer for den sjoveste julefrokost, teambuilding på arbejdspladsen, polterabend, blå mandag eller et helt femte arrangement. Det kommer I sent til at fortryde. Odense Gokart Hal har nemlig alt, der skal til for at skabe det helt perfekte arrangement med sjove stunder, adrenalinkicks og grin.

Lyder det som det perfekte sted at afholde dit næste arrangement, eller skal dig og vennerne blot ud at race, som var det Formel 1? Så kontakt Odense Gokart Hal på tlf. 70 250 210 eller book tid online her.

 

Kontakt
AdresseCikorievej 32, 5220 Odense