Skip to main content

Odense Golfklub

Odense Golfklub er din traditionsrige golfklub, hvor der er plads til alle, der er vilde med at spille golf.

Annoncørbetalt Indhold

Odense Golfklub har en lang historie og stolte traditioner, der strækker sig over 90 år tilbage i tiden. Golfklubben blev nemlig stiftet i 1927, som den kun femte golfklub i Danmark.

I dag har klubben et veltrimmet anlæg hvor der er 27 huller til rådighed. Den internationale bane, Holluf Park, er en 18-hullers parkbane, hvor der er blevet afholdt mange store turneringer. Blandt andet er der blevet spillet mange danske mesterskaber og et europamesterskab på den svagt kuperede bane. Golfklubben har desuden også Pilebanen, der byder på 9-huller.

Det store anlæg ligger kun 8 kilometer fra Odense Centrum og smuk placeret i grønne omgivelser og med et rigt dyreliv. Når man går på banen, oplever man derfor ikke, hvor tæt man faktisk er på byen.

Golfshop og restaurant på stedet

Udover de flotte og velholdte baner er der også andre faciliteter på stedet. Hvis du mangler en ny driver eller måske en paraply til golfvognen, kan du finde det hele i Golfshoppen, som er beliggende på stedet. Skulle sulten eller tørsten melde sig efter en tur på banen, har Odense Golfklub sin egen restaurant. Her kan du sidde med udsigt til banen og nyde en kølig drink eller et lille måltid.

Aktiviteter for medlemmer

Hver tirsdag er der arrangeret en turnering for klubbens medlemmer på Pilebanen, ligesom der den sidste tirsdag i hver måned holdes månedsafslutning med spisning. Der er derfor mange sociale tiltag, man kan deltage i for både at blive en dygtigere golfspiller og for at netværke og møde nye mennesker.

Som medlem er det muligt at booke privatundervisning ved en professionel træner. Så hvis du gerne vil forbedre din teknik, er der mulighed for at få kyndig vejledning. Du kan se meget mere om træning, pris og tider på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at blive medlem af Odense Golfklub, kan du finde en indmeldelsesblanket her.

Kontakt
AdresseHollufgårds Allé 21 , 5220 Odense SØ