Skip to main content

Odense Zoo

Tag din familie eller venner med på den hyggelig dag i Odense Zoo, hvor I kan komme helt tæt på giraffer, løver og pingviner.

Odense ZOO åbnede første gang Store Bededag 1930. Havens daværende direktør, Christian Jensen, havde i en årrække opdrættet fasaner, høns og duer i sin baghave. Interessen for hans dyr var meget stor, og han besluttede sig for at prøve at åbne en dyrehave, som det dengang blev kaldt. De første dyr i haven var to aber, en påfugl, et dådyr, et muldyr, et antal skader samt nogle marsvin.

Den første dag havde Odense Dyrehave et imponerende besøgstal på ikke mindre end 5620 gæster. Selv sammenlignet med besøgstallet i dag er det et imponerende tal. I 1933 omdannedes haven til et aktieselskab og kom nu til at hedde Odense Zoo.

Alverdens spændende dyr

Med et besøg i Odenses helt egen zoo kan I komme rundt i hele verdens mangfoldige dyreliv. Her kan I se de store dyr fra den afrikanske savanne, som tigere, løver og de store giraffer. I kan opleve noget der minder om amazonas regnskov, når I møder både eksotiske fugle, fisk og landdyr, og I kan føle den arktiske kulde, når i besøger havens pingviner.

Et besøg i Odense ZOO byder ikke kun på spændende dyreoplevelser. Haven er fyldt med smagfulde spisesteder, hvor I kan tage en pause fra de mange indtryk og få sulten eller tørsten stillet.

En tur op i trækronernes top

Hvis I er friske på at få komme lidt op i højderne, kan I også komme op i trækronernes top og prøve kræfter med Bøgetoppen. Heroppe er der ni forskellige platforme, som er forbundet af hængebroer. Her kan I gå rundt i seks til 12 meters højde over jorden, og nyde både oplevelsen og den flotte udsigt.

Du kan læse meget mere om Odense ZOO, dyrene og priser lige her.

Kontakt
AdresseSøndre Boulevard 306, 5000 Odense C