Skip to main content

Ortopædi Skomageren

Ortopædi Skomageren tilbyder håndsyet ortopædiske sko og indlæg, samt gratis fodanalyse.

Annoncørbetalt Indhold

Skal du have ortopædisk fodtøj eller indlæg på grund af diabetes, gigt, benforkortelse, skadede fødder eller en anden årsag? Så skal du besøge Ortopædi Skomageren.

Eksperter i håndsyet ortopædisk fodtøj

Ortopædi Skomageren er en familieejet virksomhed med over 100 års erfaring og med afdelinger i Odense og Haderslev.

De er eksperter i håndsyet ortopædisk fodtøj, produceret i eget værksted efter traditionelle håndværksmetoder og med den nyeste teknologi. De tilbyder også speciallavede indlæg, forhøjelser og reparationer samt hjælp til ansøgning hos kommunen med en lægehenvisning eller en ordinationsseddel fra hospitalet.

Ortopædi Skomageren tilbyder en gratis og uforpligtende fodanalyse, så du kan få indsigt i dine fodproblemer og finde den bedste løsning. Har du ikke mulighed for at besøge butikken, kan de også komme hjem til dig.

Håndlavede sko

Ortopædi Skomageren lægger vægt på, at skoene passer perfekt til kundens fødder. De kan også lave sko, der ligner almindelige sko, men med de nødvendige tilpasninger. Når der laves ortopædiske sko, måles fødderne, og der udarbejdes en trælist, som er udgangspunktet for fodtøjet. Kunden vælger skomodelen i samarbejde med Ortopædi Skomageren, og skoene fremstilles af materialer i høj kvalitet.

Derudover laver Ortopædi Skomageren semi-ortopædiske sko med plads til aflastende indlæg, som fremstilles individuelt efter 3D scanning og fodaftryk.

Ortopædi Skomageren forhandler også MBT sko, der er stødabsorberende, funktionelle og som forbedrer skridtafviklingen.

Så hvis du vil investere i dine fødders sundhed hos en lokal virksomhed, der har alle de rette kompetencer for at hjælpe dig, så skal du besøge Ortopædi Skomageren.

Kontakt
AdresseBenediktsgade 42, 5000 Odense C