Skip to main content

Revision 360 – Statsautoriserede revisorer

Hos Odenses nye revisionsvirksomhed, Revision 360, kan de hjælpe dig med alle former for revisionsopgaver – både de store og de små.

Annoncørbetalt Indhold

Centralt i Odense finder du byens nye revisionsvirksomhed – Revision 360 – Statsautoriserede revisorer. Virksomheden er startet af Martin Godskesen og Joachim Filtenborg Flyman, der begge er statsautoriserede revisorer, og som tilsammen har 33 års erfaring som revisorer.

Virksomheden består af otte medarbejdere, og her er der fokus på forskellige fagligheder, erfaringer og alder. Det er nemlig vigtigt for virksomheden, at de har forskellige typer af medarbejdere, så de bedst muligt kan hjælpe deres kunder, som naturligt nok også er meget forskellige. Derfor er der medarbejdere, der kan tage sig af enhver revisionsopgave.

Det nære er i fokus

Hvor Martin Godskesen og Joachim Filtenborg Flyman oplever, at mange revisionsfirmaer vælger at blive en del af store koncerner, har de derimod fokus på det nære, og de er ikke i tvivl om kvaliteten af at have en revisor, man kender og som ikke nødvendigvis er en del af en kæmpe organisation:

Det er vigtigt for os, at gøre det, vi er gode til, og det er den nære relation til kunden. Det er det de køber sig ind på, nemlig at det er os, de får fat på og snakker med, og at vi har tid til at give dem den nære rådgivning, de har brug for. Her skal de ikke blive kastet rundt mellem medarbejdere, fortæller Joachim Filtenborg Flyman.

Hjemmesiden er på vej

Da virksomheden først officielt er på benene den 1. juli 2024, har de endnu ikke en hjemmeside og adresse på plads, men du kan kontakte dem på tlf. +45 65 48 73 18, hvis du er interesseret i at høre, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed med revision.

Kontakt
Adresse, Odense