Skip to main content

Rub og Stub Træpleje

Rub og Stub Træpleje tilbyder alle former for træfældning og stubfræsning. Derudover varetager de også alle opgaver inden for anlægsarbejde.

Annoncørbetalt Indhold

Skal du have fjernet et træ fra din have, eller mangler du måske hjælp til anlægsarbejde? Rub og Stub Træpleje varetager alle opgaver inden for anlægsarbejde, haveservice og vedligehold. Derudover er de også specialister i træfældning og stubfræsning.

De løser både opgaver for private og erhverv, så uanset hvilken opgave du står over for, har din lokale anlægsvirksomhed udstyret og mandskabet til at løse den.

Skal haven være i top?

Rub og Stub Træpleje løser mange forskellige opgaver inden for træfældning og andet anlægsarbejde såsom:

  • Træfældning
  • Stubfræsning
  • Flishugning
  • Belægning og haveanlæg
  • Vedligeholdelse
  • Snerydning

Hos Rub og Stub Træpleje tilbyder de alle former for træfældning og topkapning, og de kan både klare bearbejdning, klargøring og fældning af træer.

De kan også være behjælpelig, når det kommer til anlægsarbejde. Dette er uanset, om du har brug for hjælp til etablering af en have, anlæg og gårdmiljø, eller service og vedligehold af din nuværende.

Høje standarder og god kundeservice

Fælles for alle de ydelser som din lokale anlægsvirksomhed tilbyder er, at de bliver udført med høje standarder og et fokus på den gode kundeoplevelse.

Du kan læse mere og indhente et uforpligtende tilbud inde på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseAssensvej 134, 5620 Glamsbjerg