Skip to main content

ScanCargo ApS

ScanCargo ApS specialiserer sig i en bred vifte af logistik- og transportløsninger. De tilbyder transporttjenester via vej, luft, sø og jernbane, samt lager- og logistikløsninger.

Annoncørbetalt Indhold

ScanCargo ApS specialiserer sig i et stort udvalg af logistik- og transportløsninger. De tilbyder transporttjenester via vej, luft, sø og jernbane, samt lager- og logistikløsninger.

Som en uafhængig tredjeparts logistikspecialist er de ikke bundet af speditørers eller shippingagenters interesser. ScanCargo dækker alle de nordiske lande og tilbyder deres kunder en komplet pakke af Supply Chain Management-løsninger, der tilpasses specifikke behov og krav.

Søfragt

ScanCargo håndterer både fulde containerlæs (FCL) og mindre containerlæs (LCL) med ugentlige afgange til destinationer over hele verden gennem deres globale netværk og kontakter.

Luftfragt

Virksomheden tilbyder globale luftfragtløsninger og kurertjenester, der sikrer høj kvalitet og standarder gennem deres internationale netværk og deres partnere.

Jernbanefragt

ScanCargo tilbyder også transport via jernbane, som er et økonomisk alternativ til vej-, luft- og søfragt, især for større og tungere forsendelser fra Østen.

Vejfragt

De leverer indenlandske og internationale logistikløsninger på vejen for både fulde lastbilslæs, delvise læs og gruppegods, når og hvor du ønsker det.

Lager og logistik

ScanCargo tilbyder fleksible lagerløsninger, der tilpasses kundens behov med hensyn til plads og geografi

Specialtjenester

Hvis ScanCargos standard logistikløsninger ikke dækker behovene, designer de skræddersyede løsninger, herunder transport af kunst og håndtering af særligt værdifulde eller følsomme varer.

ScanCargo lægger stor vægt på personlig kontakt og deres evne til at følge op og lave værdiskabende løsninger for deres kunder. De arbejder ud fra principperne om åbenhed, hvor de viser deres omkostninger og danner aftaler baseret på gennemsigtighed.

Sammen med dig designer de de bedste løsninger, der øger værdien ikke kun for dig, men også for dine kunder.

Kontakt
AdresseKimbrerbakken 117, 5250 Odense SV