Skip to main content

Sejerskoven Begravelsesforretning

Sejerskoven begravelsesforretning er din lokale bedemand i Odense, der støtter og hjælper dig med et sidste farvel.

Annoncørbetalt Indhold

Når man har mistet, kan det være svært at rumme alle følelserne og alt det praktiske, der skal ordnes i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Sejerskoven Begravelsesforretning hjælper jer med at sige et fredfyldt sidste farvel.

Birgitte Jepsen er bedemand og indehaver af Sejerskoven Begravelsesforretning. Hun har været bedemand siden 2001 og kan hjælpe jer med at tage hånd om alt det praktiske, når én har forladt jer.

Et smukt farvel

Begravelsesforretningen hjælper dig med alt det praktiske som valg af kiste eller urne, gravsten og -sted, kontakt med begravelsesvæsenet og at udfylde nødvendige papirer. Hvis I ønsker at lave en annonce om dødsfaldet og mindehøjtideligheden eller ønsker at arrangere en mindesammenkomst, så hjælper Birgitte jer også i den forbindelse.

Der er visse ting, som bedemanden ikke kan varetage for jer. Det drejer sig blandt andet om opsigelser og afmelding af diverse tjenester. Sejerskoven Begravelsesforretning har lavet en overskuelig liste over, hvad man som efterladt skal huske. I finder listen på hjemmesiden.

Birgitte kommer gerne til jer, eller I kan besøge hende i Odense. I kan også altid lave de første aftaler telefonisk. Sejerskoven Begravelsesforretning har døgnåbent, og er derfor tilgængelig via telefon i alle døgnets timer.

Kontakt
AdresseGrynmøllen 21, 5260 Odense S