Skip to main content

Sommer-Blomster.dk

Sommer-Blomster.dk er et havecenter beliggende i udkanten af Middelfart. Her finder du alt det, som dine grønne fingre kribler efter at plante ud i haven.

Annoncørbetalt Indhold

Hos havecentret Sommer-Blomster.dk finder du et væld af smukke planter og blomster til din have, drivhus eller terrasse. Udover prydplanter kan du også købe grøntsagsplanter og frø, så du selv kan se dine planter spire. Her finder du også havekrukker, plantejord og gødning, så dine planter kommer flot og godt fra start. 

Sommerblomster og stauder 

Bliv inspireret af Sommer-Blomster.dks store udvalg af både de flerårige stauder og smukke sommerblomster i alverdens farver og former.

Du kan være sikker på at få god vejledning om planterne og deres pleje, når du henvender dig til centrets medarbejdere. De er altid klar til at hjælpe dig godt på vej, se du får den have, der passer til dig.

Dyrk dine egne grøntsager og krydderurter

Sommer-Blomster.dk har et stort udvalg af både grøntsager og krydderurter, så du selv kan høste din mad fra haven eller i drivhuset.

De grøntsagsplanter som du kan købe i havecentret er økologiske og leveres af det fynske gartneri, Gartneriet Krebs. Krydderurterne er ligeledes produceret hos en lokal fynsk gartner.

Fra frø til plante 

Hvis du gerne vil være med i hele plantens proces, så kan du få fat i cirka 280 forskellige slags frø hos Sommer-Blomster.dk. Se både grøntsager, krydderurter og sommerblomster pible frem fra jorden og vokse sig store og flotte.

Havecentret holder sæsonåbent tre gange om året i henholdsvis marts, april-juni og fra august-september, hvor du kan købe planter til årstiden.

Læs nærmere på Sommer-Blomster.dks hjemmeside. 

Kontakt
AdresseAssensvej 186, 5500 Middelfart