Skip to main content

STOF 2000 Odense

STOF 2000 er dit kreative univers i Odense. Her finder du foruden smukke tekstiler til beklædning og bolig en masse andre hobbyartikler til alverdens sysler.

Annoncørbetalt Indhold

Træd ind i den kreative hobbyentusiasts frirum på Tagtækkervej 9 i Odense M. Hos STOF 2000 Odense finder du alt, hvad hjertet begærer af kreative remedier til dit næste DIY-projekt.

Meget mere end stof 

Selvom STOF 2000 har et kæmpe udvalg af forskellige tekstiler som både møbelstoffer og metervarer til tøj og accessoires, så kan du også finde et hav af andre produkter til dit næste kreative projekt.

Hvad end du er til at folde i papir, lave smukke smykkedesigns, delikate broderier, strikning, tufting eller måske at lave din egen pynt til fester, så finder du det og meget mere hos STOF 2000. 

Skrædderi – et syværksted 

Har du brug for hjælp til dit syprojekt, så kom til syværksted i STOF 2000. Her vil dygtige medarbejdere hjælpe dig ligegyldigt, om du er begynder eller øvet. På et lille hold får du individuel vejledning, så du kan komme godt i mål med dit projekt. STOF 2000 stiller symaskiner og andre nødvendigheder til din rådighed. Du kan læse mere om syværkstedet her.

Følg med på STOF 2000 Odenses Facebookside, hvor det bugner med kreativ inspiration og spændende produktnyheder, der kan blive dine.  

Smut forbi STOF 2000 Odense og lad dig inspirere, eller tag et kig på deres hjemmeside, hvor du kan se de mange hobbyartikler, de fører.

Kontakt
AdresseTagtækkervej 9, 5230 Odense M