Skip to main content

Svendborg Sommerrevy

Vil du garanteres høj latterfaktor samt glimrende storytelling? Så er Svendborgs Sommer- og Vinterrevy 2024 lige noget for dig.

Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for smil og glæde i triste, kolde januar? Så skal du uden tvivl slå vejen forbi dette års Svendborg Vinterrevy med premiere den 19. januar. Her kan du se frem til professionelt skuespil med gengangere fra sommerrevyen, nemlig Pernille Schrøder, Joachim Knop og Jan Schou. Glæd dig også til en uforglemmelig oplevelse, hvor du blot skal læne dig tilbage og lade dig rive med. Vinterrevyen er en mere intim revy end sommerudgaven, og den opføres i Guldsalen på Borgerforeningen Svendborg Teater.

Hvorfor ikke bare gøre det! Januar trænger til noget at grine af, og vi kan alligevel ikke lade være med at få gode idéer. Vi gør det sgu! Velkommen til Svendborg Vinterrevy! fortæller Mikkel Schrøder, der er revydirektør.

Kommer du ikke fra Fyn eller Svendborg-området? Så har de også tænkt på dig og sørget for gode overnatningsmuligheder i Svendborg. Læs meget mere om det inde på deres hjemmeside her, hvor du også kan købe dine billetter med det samme.

Sommerrevyen 2024 er tilbage i Rottefælden med sæson nr. 140

Hvis du misser dette års vinterrevy, eller du bare ikke kan få nok af revy i Svendborg, så kan du glæde til dig Svendborg Sommerevy 2024. For ikke nok med at Rottefælden er tilbage i skoven efter tre sæsoner på Borgerforeningen Svendborg Teater, så er der også andre ting at fejre i år.

Det er nemlig sæson nr. 140 af sommerrevyen, og skuespilleren Jan Schous 25 års jubilæum – og det skal fejres med et brag af en revy! Rottefælden er ikke bare Danmarks men Nordeuropas ældste revyteater, og revyen har fostret flere danske revystjerner. Du kan se hele holdet, der både byder på nye og kendte ansigter her. 

Premieren finder sted den 6. juni 2024 kl. 20.00 i Rottefælden på Caroline Amalievej. Og revyen kan opleves til og med lørdag den 17. august.

Billetter til Svendborg Sommerrevy Rottefælden kan bestilles på tlf. 5757 5700 fra mandag til torsdag mellem kl. 10-14.

Glæd dig til at opleve Svendborg Sommerevy 2024 her:
Kontakt
AdresseCaroline Amalie Vej 26, 5700 Svendborg