Skip to main content

V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S

Når det kommer til at forsikre din virksomhed, kan det være svært at vide, hvilken løsning der er den bedste. Med V-R Gruppen som din forsikringsmægler sørger de for, at din virksomhed er forsikret optimalt – hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas.

Annoncørbetalt Indhold

V-R Gruppen er et moderne forsikringsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring i branchen. Deres fornemste opgave er at være bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskabet.

Forsikringsmæglerne arbejder uafhængigt af alle forsikringsselskaber, og du er derved altid sikret 100 procent uvildig rådgivning og løsninger, der sikrer dig optimalt. De tager ansvaret for alle din virksomheders forsikringer, så du til enhver tid har den rigtige dækning til den bedste pris.

 V-R Gruppens årelange erfaring som forsikringsmægler kommer dig til gode. Når uheldet er ude, rykker de ind. De ved alt, der er værd at vide, om dine rettigheder og forsikringsselskabernes forpligtelser. Så med V-R Gruppen i ryggen har du et stærkt kort på hånden, når skaden er sket.

Kontakt
AdresseMagnoliavej 2, 5250 Odense SV