Skip to main content

Vidoofilm

Billeder siger mere end tusind ord. Så forestil dig, hvad en målrettet reklamevideo kan gøre for din virksomhed. Vidoofilm er et professionelt bureau, der har specialiseret sig i at lave videoer til online markedsføring.

Annoncørbetalt Indhold

En velorkestreret film kan skabe vækst for din virksomhed ved at øge kendskabet til den. På internettet går det stærkt, og derfor er det uhyre vigtigt at have et stærkt visuelt udtryk online. Det skaber Vidoofilm for dig. 

De kan hjælpe din virksomhed med:

  • Branding- og profilvideoer
  • Reklamefilm
  • Testimonials (udtalelser fra kunder)
  • Event-/stemningsvideoer
  • SoMe videocontent
  • Produktfilm
  • Dronefilm

Du kan se et udsnit af Vidoofilms produktioner på deres YouTube-kanal.

Professionelle markedsføringsvideoer 

Vidoofilm drives af engagerede og kreative videoproducenter, hvis mål er at gøre alle kunder 100 % tilfredse. De har adresse i centrum af Odense, men de rykker ud til hele landet.

De har masser af erfaring, og de har produceret film for utallige virksomheder over hele landet. De holder sig altid opdateret på tidens trends indenfor onlinevideoproduktion, så din video får et moderne udtryk, samtidig med at den viser din virksomheds unikke brand og identitet.

En stærk visuel identitet

Som kunde hos Vidoofilm vil man altid være med i processen hele vejen – fra første videooptag til slutprodukt. De sparrer med jer undervejs, for at sikre at I får det resultat, I ønsker jer.

Så lad Vidoofilm hjælpe jer med at nå ud til nye potentielle kunder med en stærk visuel identitet, der viser jeres budskab på bedste vis.

Kontakt Vidoofilm, der er klar til at lave din virksomheds næste marketingfilm. Sammen finder I den mest optimale videoløsning for din virksomhed.

Du kan læse meget mere om Vidoofilm på deres hjemmeside. Her kan du også læse om nogle af de forskellige produktioner, de har lavet for andre virksomheder.

Kontakt
AdresseKochsgade 31D, 5000 Odense C