Skip to main content

Zynep

At automatisere processer i en virksomhed skaber værdi ved at optimere arbejdsgange. Men hvilke processer kan automatiseres, og hvordan gør man? Det hjælper Zynep dig med.

Annoncørbetalt Indhold

Zynep er en virksomhed, der har fokus på automatisering inden for IT. Virksomheden har flere års erfaring med opsætning af automatisering, PowerShell, TOPdesk, datahåndtering og integrationer mellem systemer.  

Virksomheden består af Kevin Christensen, der er god til at “oversætte” det tekniske, så alle kan forstå det, og som elsker nye tekniske udfordringer. Den anden del af firmaet består af Mathias Ramsgaard, der ligeledes er rigtig dygtig til det tekniske, og så er han god til at finde den røde tråd for hvert firma.

Fordele ved automatisering

Formålet med automatisering er at frigive tid for dig og dine medarbejdere ved at optimere arbejdsgange, der lige så godt kan foregå automatisk. Zyneps filosofi er, at automatisering skal lette medarbejderes arbejdsgang. Derfor bruger de meget tid på at sammensætte en løsning, der fungerer for netop jer.  

Zynep er behjælpelige så længe din virksomhed har brug for det. Er det blot i starten, hvor planen skal lægges og en ellers uoverskuelig proces skal gøres håndterbar, eller har I brug for hjælp fra start til slut, så står Kevin og Mathias til rådighed.

For dem er det vigtigt, at I som virksomhed føler jer trygge ved projektet, og at I får en løsning, der virker og er effektiv.  

Bliv klogere på systemer, automatisering og IT

Zynep tilbyder undervisning og medarbejderudvikling i form af kurser, webinarer, seminarer og workshops, så I står stærkere. Det kan både foregå online, hos jer eller hos dem i Odense. Alle kurser tilrettelægges naturligvis efter jeres behov, og kan både være for en enkelt medarbejder eller en større gruppe.  Du kan læse om, hvilke kurser de udbyder her.

Du er velkommen til at kontakte Zynep og forhøre dig om, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed med automatiseringsprocesser. Book gerne et gratis og uforpligtende møde, hvor I sammen drøfter jeres muligheder ud fra jeres behov. Mødet kan foregå både fysisk og online.

Zynep er baseret på Fyn, men dækker hele Danmark. Læs mere om, hvordan Zynep kan hjælpe dig og din virksomhed på deres hjemmeside. 

Kontakt
Adresse, 5000 Odense