Skip to main content

Linsted Anlægsgartner

Står du og mangler hjælp til at forme og realisere din drømmehave? Eller har du aldrig været det store havemenneske? Så kan Linsted Anlægsgartner klare sagerne for dig, uanset opgavens størrelse.

Annoncørbetalt Indhold

Fra sin base i Odense tager Linsted Anlægsgartner ud til kunder på hele Fyn. Firmaet er drevet og ejet af Kasper Linsted, som har 20 års erfaring i branchen. Når du vælger Linsted Anlægsgartner er du derfor sikret en unik ekspertise og en bred viden indenfor have- og anlægsområdet.

Hjælper private og erhverv

Linsted Anlægsgartner kan hjælpe private såvel som erhverv med både store og små opgaver, og de leverer uanset opgavens omfang en høj kvalitet, høj service og høj faglighed. Disse tre ting går de aldrig på kompromis med. Og det har de en lang række af tilfredse kunder, der kan skrive under på.

Uanset om du er på udkig efter sparring og rådgivning af en havearkitekt eller mangler hjælp til diverse anlægsopgaver eller totalløsninger, kan Linsted Anlægsgartner være svaret.

Modtag et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Skal de stå for dit kommende haveprojekt? Så tøv ikke med at kontakte dem på tlf. 22 12 18 64. Du kan også besøge deres hjemmeside her.

Holmegaard Anlægsgartner

Mangler du en ny have, terrasse eller indkørsel, eller har du måske brug for at få vedligeholdt et grønt areal? Så kan Holmegaard Anlægspartners grønne fingre hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Virksomheden vedligeholder og anlægger nye haver i hele nærområdet i og omkring Middelfart og Odense for både private og erhverv. De beskæftiger sig med alle typer af opgaver inden for anlægsgartner-arbejde:

  • Vedligeholdelse og renovering af haver og grønne områder
  • Anlæg af ny have
  • Anlæg af ny terrasse eller indkørsel
  • Opsætning af hegn

Holmegaard Anlægsgartner har over 20 års erfaring i branchen, og de har fokus på at alle deres medarbejdere skal besidde et højt fagligt niveau. Derfor får du hos Holmegaard Anlægsgartner en gartner, der har fokus på høj faglighed samt respekt for kundens behov, ønsker og forventninger.

Så hvis du er til en have, der er nem at vedligeholde, lytter de til det. Ønsker du i stedet en have, hvor detaljegraden er i fokus, klarer de selvfølgelig også det. Du, som kunde, bestemmer fuldstændig slagets gang, og så gør de deres for at opfylde dine ønsker bedst muligt.

Se flere anlægsgartnere

Trænger din have til en kærlig hånd, eller skal du have lagt fliser på terrassen? I Odense finder du et stort udvalg af dygtige anlægsgartnere. Lad dig inspirere her.

Sortevejen Lumby Strand
B. Egeberg Andersen ApS
C P H Haveservice/ Carl Peter Henriksen
Jørgen Holm Pedersen
Fyns Have Anlæg v/Jan Kaare Larsen
Haverum og Friluftsliv v/Henrik Kristensen
Åsum Ejendomsservice v/Weber Gildberg Hansen
Jørgens Hus og Have Service v/Jørgen Larsen
Tarup Haveservice v/Ole Kristensen
Gardencare
Gartneriet Vestdal ApS
Oknygaard A/S
Green Team ApS
Tyrsbjerglund Anlægsgartner ApS
Lars’ Hus- og Haveservice
Gea Grøn Ejendomsservice & Anlægsgartner ApS
Michaels Blomster
Haveservice Odense ApS
J.m.m. Natur
Tj. Haveservice ApS
Adrian Fjord
Troels Lundstrøm
Ap Havehjælp
Lasses Have & Anlæg
Mp Haveservice v/ Marco Paust
Haveplejen.DK ApS
Ude I Haven I/S

Skal din anlægsvirksomhed have en betalt annonce på LokalNyt Odense?

Så kontakt os på 53 86 09 65, eller send os en mail på info@lokal-gruppen.dk.

Læs mere om annoncering på LokalNyt Odense her.