Skip to main content

Handelshuset i Christiansfeld

Søger du brugskunst, boligtilbehør eller gaveartikler til hjemmet med fokus på bæredygtighed og design? Så er Handelshuset i Christiansfeld lige stedet for dig.

Annoncørbetalt Indhold

På Kirkegårds Allé 4 i UNESCO-byen Christiansfeld finder du et populært turistmål, samt en meget unik forretning med speciale i boligindretning – nemlig Handelshuset i Christiansfeld.

Historisk bygning

Handelshuset bygger på den fineste historie og er opført helt tilbage i 1907, hvor bygningen oprindeligt husede byens brandstation, museum og en skole. I årenes løb er bygningen blevet købt og istandsat af private hænder og danner nu rammerne om en dejligt anderledes forretning.

Bredt udvalg af interiørbrands med fokus på design og bæredygtighed

Handelshuset i Christiansfeld har et bredt udvalg af spændende boligtilbehør, og der er et særligt fokus på bæredygtighed og design.

Hver enkelt style er håndplukket og har international oprindelse. Du finder alt fra fine gaveartikler og brugkunst til større varer som vægdekorationer og lanterner.

Besøg butikken i Christiansfeld eller shop online

Skulle du ikke have mulighed for at besøge den smukke bygning, så kan du i stedet shoppe butikkens udvalg via deres webshop, hvor varerne kan blive sendt hjem til dig i stedet.

Lyder Handelshuset i Christiansfeld ikke som et besøg værd? Så slå vejen forbi i deres åbningstid mandag-fredag fra kl. 10-17 og lørdag fra kl. 10-13.

Pejsemontering Fyn

Professionel montering af din nye brændeovn, pejs eller biopejs. Hos Pejsemontering Fyn kan de både vejlede dig, sælge dig din nye ovn og montere den for dig.

Annoncørbetalt Indhold

Jørgen er uddannet tømrer og har monteret pejse og brændeovne i mere end 20 år. Han sætter en ære i at give en grundig rådgivning til kunden og aflevere et håndværksmæssigt flot resultat. Hos Pejsemontering Fyn kan du både købe din nye ovn eller pejs, få professionel montering af din nye pejs eller ovn, men hvis du hellere selv vil montere den selv, kan du få vejledning til dette hos Pejsemontering Fyn. 

Hvis du er på udkig efter en ny ovn, kan du besøge Pejsemontering Fyns showroom i Langeskov, hvor du kan se deres brede udvalg af brændeovne, pejse, elpejse, gaspejse og biopejse. 

Liwira: selvforkælelse og gaveideer

Jørgen og hans kone Lisbeth har udvidet forretningen med en hyggelig butik ved navn Liwira, der ligger i forlængelse af Pejsemontering Fyns lokaler. I butikken finder du et stort udvalg af brugskunst og lækre delikatesser, der alle er bæredygtige og af høj kvalitet. Størstedelen af Liwiras sortiment er enten produceret lokalt eller fra mindre virksomheder, så der er gode muligheder for at finde noget helt særligt til dig selv eller én, du holder af.
Du kan følge med på Liwiras facebookside her.