Skip to main content

SvendborgSund PlanteSalg

Skal haven friskes op med frugttræer, stauder eller en ny hæk? Find alt, hvad du skal bruge hos SvendborgSund PlanteSalg på Tåsinge.

Annoncørbetalt Indhold

Hos SvendborgSund PlanteSalg møder du Pia og Michael Fohlmann, som åbnede deres butik i foråret 2020. De har begge en gartneruddannelse bag sig, og så har de over 23 års erfaring fra at drive Gartneriet Fohlmann i Birkende. Handler du hos SvendborgSund PlanteSalg, kan du altså være sikker på en faglig og kyndig rådgivning i dit plantevalg, uanset hvad du er på udkig efter.

Her finder du et bredt sortiment af alt til haven og altanen, bl.a. massevis af træer og buske, stauder, frø, løg og krydderurter. Hertil kan du købe krukker og potter, jord, gødning og andre former for tilbehør, der gør dit uderum til en ren oase. Derudover har de også et flot udvalg af stueplanter til indendørs.

For Pia og Michael er den gode service vigtig, og derfor står de altid klar med vejledning og tips, så du kommer hjem med planter, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Derudover sørger de for, at deres sortiment er af højest mulige kvalitet, og du finder det hele til gode, konkurrencedygtige priser.

Følg SvendborgSund PlanteSalg på Facebook eller Instagram, hvor du kan holde dig opdateret på deres spændende nyheder, eller besøg deres hjemmeside.