Skip to main content

SvendborgSund PlanteSalg

Skal haven friskes op med frugttræer, stauder eller en ny hæk? Find alt, hvad du skal bruge hos SvendborgSund PlanteSalg på Tåsinge.

Annoncørbetalt Indhold

Hos SvendborgSund PlanteSalg møder du Pia og Michael Fohlmann, som åbnede deres butik i foråret 2020. De har begge en gartneruddannelse bag sig, og så har de over 23 års erfaring fra at drive Gartneriet Fohlmann i Birkende. Handler du hos SvendborgSund PlanteSalg, kan du altså være sikker på en faglig og kyndig rådgivning i dit plantevalg, uanset hvad du er på udkig efter.

Her finder du et bredt sortiment af alt til haven og altanen, bl.a. massevis af træer og buske, stauder, frø, løg og krydderurter. Hertil kan du købe krukker og potter, jord, gødning og andre former for tilbehør, der gør dit uderum til en ren oase. Derudover har de også et flot udvalg af stueplanter til indendørs.

For Pia og Michael er den gode service vigtig, og derfor står de altid klar med vejledning og tips, så du kommer hjem med planter, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Derudover sørger de for, at deres sortiment er af højest mulige kvalitet, og du finder det hele til gode, konkurrencedygtige priser.

Følg SvendborgSund PlanteSalg på Facebook eller Instagram, hvor du kan holde dig opdateret på deres spændende nyheder, eller besøg deres hjemmeside.

 

Odense Zoo

Tag din familie eller venner med på den hyggelig dag i Odense Zoo, hvor I kan komme helt tæt på giraffer, løver og pingviner.

Odense ZOO åbnede første gang Store Bededag 1930. Havens daværende direktør, Christian Jensen, havde i en årrække opdrættet fasaner, høns og duer i sin baghave. Interessen for hans dyr var meget stor, og han besluttede sig for at prøve at åbne en dyrehave, som det dengang blev kaldt. De første dyr i haven var to aber, en påfugl, et dådyr, et muldyr, et antal skader samt nogle marsvin.

Den første dag havde Odense Dyrehave et imponerende besøgstal på ikke mindre end 5620 gæster. Selv sammenlignet med besøgstallet i dag er det et imponerende tal. I 1933 omdannedes haven til et aktieselskab og kom nu til at hedde Odense Zoo.

Alverdens spændende dyr

Med et besøg i Odenses helt egen zoo kan I komme rundt i hele verdens mangfoldige dyreliv. Her kan I se de store dyr fra den afrikanske savanne, som tigere, løver og de store giraffer. I kan opleve noget der minder om amazonas regnskov, når I møder både eksotiske fugle, fisk og landdyr, og I kan føle den arktiske kulde, når i besøger havens pingviner.

Et besøg i Odense ZOO byder ikke kun på spændende dyreoplevelser. Haven er fyldt med smagfulde spisesteder, hvor I kan tage en pause fra de mange indtryk og få sulten eller tørsten stillet.

En tur op i trækronernes top

Hvis I er friske på at få komme lidt op i højderne, kan I også komme op i trækronernes top og prøve kræfter med Bøgetoppen. Heroppe er der ni forskellige platforme, som er forbundet af hængebroer. Her kan I gå rundt i seks til 12 meters højde over jorden, og nyde både oplevelsen og den flotte udsigt.

Du kan læse meget mere om Odense ZOO, dyrene og priser lige her.