Skip to main content

Meng Bolig & Erhverv

Velkommen til Meng Bolig & Erhverv – en moderne og anderledes ejendomsmæglerforretning.

Har du brug for hjælp til at finde dit kommende hjem, eller skal du have solgt din bolig? Så vil Meng Bolig & Erhverv hellere end gerne vejlede dig. Du finder deres kontor i Svendborg, men de har lokalkendskab i store dele af Fyn og varetager derfor også salg udenfor hjembyen.

Her kan du med ro i kroppen få hjælp af dygtige, engagerede ejendomsmæglere, som har mange års erfaring indenfor branchen. Teamet har desuden stor fokus på efteruddannelse, så de altid har kompetencerne i orden.

Hos Meng Bolig & Erhverv sælger de alt fra sommerhuse, landbrugsejendomme og villaer til erhvervsejendomme. Vil du først i køen? Så kan du desuden blive en del af deres køberkartotek.

Fri og uafhængig ejendomsmægler

Meng Bolig & Erhverv er ikke bundet af hverken en stor ejendomsmæglerkæde eller af pengeinstitutter, hvilket giver dem en større fleksibilitet, når de skal håndtere din salgsproces.

Men det forringer selvfølgelig ikke kvaliteten af deres ydelser, for de benytter præcis de samme virkemidler i form af bl.a. professionelle fotografer og tekstforfattere samt effektiv, digital markedsføring.

Derudover kan de lave en 3D-optagelse af din ejendom, så potentielle købere kan få fremvist dit hjem digitalt – uanset hvor i verden, de opholder sig.

Køberrådgivning

Er du klar til at købe en ejendom, men synes du, at det er en stor beslutning at tage på egen hånd? Så finder du hos Meng Bolig & Erhverv en dedikeret køberrådgiver, der med sin uddannelse som tømrer, ejendomsmægler og køberrådgiver giver dig de bedste forudsætninger for en tryg rådgivning.

Køberrådgiveren kender alt til boligmarkedet og vilkårene omkring en bolighandel, og du kan derfor få hjælp til alt fra bestigelse af ejendommen, pristjek og forhandlingsprocessen til udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse.

Uanset hvad din situation er, så vil Meng Bolig & Erhverv sørge for, at du kommer godt videre.