Skip to main content

Restaurant Paprika

Tag en tur til Indien hos Restaurant Paprika, der serverer traditionelle og autentiske indiske retter.

Annoncørbetalt Indhold

På Nørregade i centrum af Odense kan du besøge et spisested, der i mere end tre årtier har mættet tilfredse gæster med indiske specialiteter. I 1990 spredtes duften fra Restaurant Paprika for første gang, og det gør den til både den første og ældste indiske restaurant i byen.

Siden har Restaurant Paprika skiftet ejer, og i dag drives den af Abdul Manan, der har rødder i Pakistan og Indien. Det har dog ikke svækket den indiske autenticitet, for ligesom dengang har restauranten fokus på smag, præcision og retternes historie.

Take away, private dining eller street food?

Du kan selvfølgelig altid komme forbi restauranten og nyde et lækkert måltid mad på klassisk vis. Står den på afslapning og forkælelse hjemme i stuen, kan du også bestille deres retter som take away – eller du kan benytte dig af deres private dining-koncept.

Ved private dining kommer en kok og medhjælper ud til dit køkken og tilbereder en smagfuld menu til en særlig middag eller et større arrangement. Her har du desuden mulighed for at følge med i madlavningen undervejs og stille spørgsmål til ingredienser og teknikker.

Sidst, men ikke mindst, står Restaurant Paprika bag de to boder Masala Corner og Tandoori BBQ på Storms Pakhus.

Tag et kig på Restaurant Paprikas menukort eller book bord på restaurantpaprika.dk.