Skip to main content

Fohlmann.commercial

Markedsføring er essentiel for enhver virksomhed, for at kunne skille sig ud og nå ud til kundegruppen. Men medmindre man er specialist, kan det være svært at vide, hvor man skal starte og slutte. Her kommer kommunikationsbureauet Fohlmann.commercial ind i billedet.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Fohlmann.commercial er de specialiserede i at få din virksomhed til at skille sig ud. Med både mediegrafikere og kommunikationsspecialister kan de skræddersy dit visuelle udtryk og skriftlige kommunikation, så du kan komme ud til netop din kundegruppe.

De kan hjælpe dig med en lang række forskellige markedsføringsopgaver som udarbejdelse af firmanavn og logo, contentplaner, annoncering og meget mere. 

 De yder desuden uvildig rådgivning om salg, markedsføring, reklame og kommunikation.

AABY ADVICE ApS

Aaby Advice  ApS er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse.

Annoncørbetalt Indhold

Carsten Aaby er ejeren af virksomheden, og han er bestyrelsesformand i en række fynske virksomheder.

 Udover Carsten Aaby er Henrik Skov ansat i virksomheden. Henrik hjælper virksomheder med at optimere på deres online synlighed.

Aaby Advice ApS holder til på Johannevej i Odense Centrum.

V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S

Når det kommer til at forsikre din virksomhed, kan det være svært at vide, hvilken løsning der er den bedste. Med V-R Gruppen som din forsikringsmægler sørger de for, at din virksomhed er forsikret optimalt – hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas.

Annoncørbetalt Indhold

V-R Gruppen er et moderne forsikringsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring i branchen. Deres fornemste opgave er at være bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskabet.

Forsikringsmæglerne arbejder uafhængigt af alle forsikringsselskaber, og du er derved altid sikret 100 procent uvildig rådgivning og løsninger, der sikrer dig optimalt. De tager ansvaret for alle din virksomheders forsikringer, så du til enhver tid har den rigtige dækning til den bedste pris.

 V-R Gruppens årelange erfaring som forsikringsmægler kommer dig til gode. Når uheldet er ude, rykker de ind. De ved alt, der er værd at vide, om dine rettigheder og forsikringsselskabernes forpligtelser. Så med V-R Gruppen i ryggen har du et stærkt kort på hånden, når skaden er sket.

Dansk Erhvervsassurance

Er du I tvivl om, hvilket forsikringsselskab er det helt rette for dig og din virksomhed? Så kontakt Dansk Erhvervsassurance til en snak og rådgivning.

Annoncørbetalt Indhold

Som uvildige rådgivere kan forsikringsmæglerne hos Dansk Erhvervsassurance hjælpe dig med at vælge det forsikringsselskab, som kan give dig den helt rigtige dækning til den bedst mulige pris.

De har stort fokus på den gode, personlige oplevelse, hvor du mærker, at din rådgiver tager sig tiden til dig. Det er høj prioritet for virksomheden, at I sammen tager en grundig samtale om dine ønsker og behov, for at de på den måde kan yde dig den bedst mulige service.

Beierholm

Som et af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder kan Beierholm hjælpe dig, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende på Fyn.

Annoncørbetalt Indhold

Beierholm kan tilbyde hjælp med alt fra revision og regnskab til rådgivning i blandt andet udvikling af virksomheder og skatteforhold. Ligeledes kan de tage hånd om budgetter, bogføringsservice og meget mere for dig.

Eftersom at Beierholm har mange afdelinger i Danmark, kan de også trække på kollegaers ekspertviden indenfor skat, moms, og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision og pensionsrevision. Dermed kan de hjælpe dig med lige netop din opgave.