Skip to main content

Fohlmann.commercial

Markedsføring er essentiel for enhver virksomhed, for at kunne skille sig ud og nå ud til kundegruppen. Men medmindre man er specialist, kan det være svært at vide, hvor man skal starte og slutte. Her kommer kommunikationsbureauet Fohlmann.commercial ind i billedet.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Fohlmann.commercial er de specialiserede i at få din virksomhed til at skille sig ud. Med både mediegrafikere og kommunikationsspecialister kan de skræddersy dit visuelle udtryk og skriftlige kommunikation, så du kan komme ud til netop din kundegruppe.

De kan hjælpe dig med en lang række forskellige markedsføringsopgaver som udarbejdelse af firmanavn og logo, contentplaner, annoncering og meget mere. 

 De yder desuden uvildig rådgivning om salg, markedsføring, reklame og kommunikation.

AABY ADVICE ApS

Aaby Advice  ApS er en konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse.

Annoncørbetalt Indhold

Carsten Aaby er ejeren af virksomheden, og han er bestyrelsesformand i en række fynske virksomheder.

 Udover Carsten Aaby er Henrik Skov ansat i virksomheden. Henrik hjælper virksomheder med at optimere på deres online synlighed.

Aaby Advice ApS holder til på Johannevej i Odense Centrum.

V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S

Når det kommer til at forsikre din virksomhed, kan det være svært at vide, hvilken løsning der er den bedste. Med V-R Gruppen som din forsikringsmægler sørger de for, at din virksomhed er forsikret optimalt – hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas.

Annoncørbetalt Indhold

V-R Gruppen er et moderne forsikringsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring i branchen. Deres fornemste opgave er at være bindeled mellem din virksomhed og forsikringsselskabet.

Forsikringsmæglerne arbejder uafhængigt af alle forsikringsselskaber, og du er derved altid sikret 100 procent uvildig rådgivning og løsninger, der sikrer dig optimalt. De tager ansvaret for alle din virksomheders forsikringer, så du til enhver tid har den rigtige dækning til den bedste pris.

 V-R Gruppens årelange erfaring som forsikringsmægler kommer dig til gode. Når uheldet er ude, rykker de ind. De ved alt, der er værd at vide, om dine rettigheder og forsikringsselskabernes forpligtelser. Så med V-R Gruppen i ryggen har du et stærkt kort på hånden, når skaden er sket.

Beierholm

Som et af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder kan Beierholm hjælpe dig, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende på Fyn.

Annoncørbetalt Indhold

Beierholm kan tilbyde hjælp med alt fra revision og regnskab til rådgivning i blandt andet udvikling af virksomheder og skatteforhold. Ligeledes kan de tage hånd om budgetter, bogføringsservice og meget mere for dig.

Eftersom at Beierholm har mange afdelinger i Danmark, kan de også trække på kollegaers ekspertviden indenfor skat, moms, og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision og pensionsrevision. Dermed kan de hjælpe dig med lige netop din opgave.

BDO Odense

Det helt særlige ved BDO er, at de er en global lokal revisorvirksomhed.

Annoncørbetalt Indhold

De er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med 31 kontorer rundt om i landet. Det sikrer en lokal forankring, og revisorer der har kendskab til netop dit lokalområde og din virksomhed.

Men udover at være massivt tilstede lokalt, er BDO en international virksomhed med ca. 90.000 ansatte fordelt over 165 lande. Det sikrer stor ekspertviden – både globalt og lokalt.

I Odenseafdelingen er de specialiseret indenfor områder som told, moms, skat, IT-sikkerhed, køb og salg af virksomheder, energiafgifter og meget mere. BDO Odense kan med andre ord tilbyde dig specialiserede revisorer, der kender til din fynske virksomhed og dit lokalområde.