Skip to main content

PK Revision

Til de små og mellemstore danske virksomheder, som har brug for en revisor, der kan sætte sig i deres sted og forstå deres behov for revisorydelser, er PK Revision klar til at hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Det odenseanske revisorselskab er statsautoriseret, og beskæftiger 16 medarbejdere – heraf 3 statsautoriserede revisorer. Med sloganet ’Rådgivning i øjenhøjde’ har PK Revision en mission om at sætte sig i dit sted og drage omsorg for at revisionsopgaven løses på bedst mulig vis. De leverer revisoropgaver til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Dog er de også aktive internationalt. I samarbejde med det globale revisornetværk JPA International løser PK Revision opgaver. Det er derfor en virksomhed med stor erfaring, om som kan løse mange forskellige revisionsopgaver.

Du kan altid kontakte PK Revision for et uforpligtende møde.

Beierholm

Som et af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder kan Beierholm hjælpe dig, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende på Fyn.

Annoncørbetalt Indhold

Beierholm kan tilbyde hjælp med alt fra revision og regnskab til rådgivning i blandt andet udvikling af virksomheder og skatteforhold. Ligeledes kan de tage hånd om budgetter, bogføringsservice og meget mere for dig.

Eftersom at Beierholm har mange afdelinger i Danmark, kan de også trække på kollegaers ekspertviden indenfor skat, moms, og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision og pensionsrevision. Dermed kan de hjælpe dig med lige netop din opgave.

BDO Odense

Det helt særlige ved BDO er, at de er en global lokal revisorvirksomhed.

Annoncørbetalt Indhold

De er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med 31 kontorer rundt om i landet. Det sikrer en lokal forankring, og revisorer der har kendskab til netop dit lokalområde og din virksomhed.

Men udover at være massivt tilstede lokalt, er BDO en international virksomhed med ca. 90.000 ansatte fordelt over 165 lande. Det sikrer stor ekspertviden – både globalt og lokalt.

I Odenseafdelingen er de specialiseret indenfor områder som told, moms, skat, IT-sikkerhed, køb og salg af virksomheder, energiafgifter og meget mere. BDO Odense kan med andre ord tilbyde dig specialiserede revisorer, der kender til din fynske virksomhed og dit lokalområde.