Skip to main content

Stamp Reklamefoto

Hvis din virksomhed godt kunne trænge til lidt friske reklamefotos, kan Stamp Reklamefoto stille skarpt på dig og din virksomhed.

Annoncørbetalt Indhold

Med atelier i Odense og kontor i Kerteminde er Stamp Reklamefoto en fynsk virksomhed, der

fotograferer alt fra industri, interiør, mennesker og mad med stor omhu, nærvær og sans for detaljer. De sætter en ære i, at kunden altid bliver tilfreds, og de går derfor langt for at opnå det bedste resultat.

Arbejdet med at finde det rette udtryk, æstetik og omhyggelig redigeringsarbejde er lige så væsentlige dele af deres håndværk som selve fotograferingen og lyssætningen. Du får derfor et gennemarbejdet resultat, og alt efter hvad opgaven kræver, fotograferer de på eget atelier eller on location i både Danmark og udlandet.

Stamp Reklamefoto har blandt andet taget billeder for virksomheder som Intersport, BR Legetøj, Erhvervsakademiet Lillebælt, Energi Fyn og Hjemmeværnet.

 

Skal din virksomhed vises her?

Hvad enten du er indehaver af en lokal butik, institution, spisested, virksomhed, seværdighed eller forening i Odense, kan du for meget få penge blive synlig på LokalNyt Odense.

Synes du også, det kan være svært at få lokal omtale til en overskuelig pris? Så er du ikke den eneste. Det er også den holdning, vi har hos LokalNyt Odense.

Derfor har vi skruet prisen helt i bund, så alle virksomheder og foreninger kan være med. Fra kun 200 kroner om måneden kan du få en betalt annonceside og ubegrænset nyhedsdeling her på vores site og i vores e-avis.

Så kontakt os på 53 86 09 65, eller send os en mail på info@lokal-gruppen.dk.

Læs mere om annoncering på LokalNyt Odense her.