Skip to main content

Stenberg-Burgers & Burger House Marstal

Gourmetburgere af gode råvarer der bliver serverer med højt humør, er, hvad du kan få hos Burger House Marstal og i foodtrucken Stenberg-Burgers.

Annoncørbetalt Indhold

Hvis der er noget, de kan i Stenberg-familien, så er det at lave burgere. De driver både foodtrucken Stenberg-Burgers og burgerrestauranten Burger House Marstal på Ærø.

De startede deres burgereventyr i januar 2021, da de overtog Sønderrendens Perle i Marstal, og siden har de drevet stedet som en burgerrestaurant med stor succes.

Her er burgere et familieforetagende

I Stenberg-familien er de fælles om at drive virksomheden, og både mor, far, sønner og datter hjælper til i restauranten. Fælles for dem alle er, at de elsker kundekontakten, og de gør en dyd ud af at yde den bedste service til alle deres kunder. Derfor finder man dem altid med et stort smil, og de er heller ikke blege for at komme med en kæk kommentar.

Burger House Marstal

I restauranten på havnen i Marstal serverer de burgere, hotdogs, pommes fritter og snacks. Burgerne er gourmetburgere med højkvalitets kød, og derudover fyldes burgerne med deres egne hjemmedelavede dressinger. Når sæsonen er til det, er grøntsagerne i burgerne fra den lokale nyttehave.

Noget af det vigtigste for Stenberg-familien er nemlig, at de kan stå inde for det mad, de laver og serverer. Derfor benytter de kun råvarer af høj kvalitet.

Burger på hjul

Som noget nyt købte familien i november 2023 en foodtruck, som de nu kører rundt med. Fra den kan man købe deres lækre burgere.

Det er primært sønnerne Kasper og William, samt Kaspers barndomsven Andreas, der er at finde i foodtrucken.

I løbet af året kan man møde dem og foodtrucken til forskellige festivaler rundt omkring i landet.

Det er desuden også muligt at leje dem og deres foodtruck til f.eks. en fødselsdagsfest, et firmaarrangement eller noget helt tredje. Her kører de gerne ud og hjælper til at med at skabe en god dag med deres burgere og deres glade humør.

Du kan læse mere om foodtrucken her.

Restaurant Paprika

Tag en tur til Indien hos Restaurant Paprika, der serverer traditionelle og autentiske indiske retter.

Annoncørbetalt Indhold

På Nørregade i centrum af Odense kan du besøge et spisested, der i mere end tre årtier har mættet tilfredse gæster med indiske specialiteter. I 1990 spredtes duften fra Restaurant Paprika for første gang, og det gør den til både den første og ældste indiske restaurant i byen.

Siden har Restaurant Paprika skiftet ejer, og i dag drives den af Abdul Manan, der har rødder i Pakistan og Indien. Det har dog ikke svækket den indiske autenticitet, for ligesom dengang har restauranten fokus på smag, præcision og retternes historie.

Take away, private dining eller street food?

Du kan selvfølgelig altid komme forbi restauranten og nyde et lækkert måltid mad på klassisk vis. Står den på afslapning og forkælelse hjemme i stuen, kan du også bestille deres retter som take away – eller du kan benytte dig af deres private dining-koncept.

Ved private dining kommer en kok og medhjælper ud til dit køkken og tilbereder en smagfuld menu til en særlig middag eller et større arrangement. Her har du desuden mulighed for at følge med i madlavningen undervejs og stille spørgsmål til ingredienser og teknikker.

Sidst, men ikke mindst, står Restaurant Paprika bag de to boder Masala Corner og Tandoori BBQ på Storms Pakhus.

Tag et kig på Restaurant Paprikas menukort eller book bord på restaurantpaprika.dk.

Den Gamle Kro

I midten af Odense finder du Den Gamle Kro, der hylder det danske og klassiske køkken. Med respekt for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter kroen ind i et mere moderne samfund.

Annoncørbetalt Indhold

Den Gamle Kro daterer officielt tilbage til 1683, og i tidens løb har ejendommen gennemgået mange ændringer og været brugt til flere forskellige formål og erhverv. I de sidste mange år har ejendommen været en restaurant med navnet Den Gamle Kro, der den dag i dag både hylder fortiden og har et gastronomisk blik rettet mod fremtiden.

Klassisk mad i nye klæder

Den Gamle Kro er en hyldest til det danske og klassiske køkken. Med et øje for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter restauranten ind i det mere moderne samfund. Med stor fokus på kvalitet, smag og friske råvarer tilberedes maden i ejendommens ånd.

Midt mellem Overgade og Nedergade finder du tilmed kroens funklende og skjulte perle – Gårdhaven. Her kan du nyde klassikere i smukke rammer mellem blomsterranker og bindingsværk, mens du kigger direkte op i himlen gennem en stjernehimmel af hængende belysning og et glastag, der kan åbnes.

Selskaber og arrangementer i historiske rammer

Hvis du ønsker, at dit næste selskab skal være udover det sædvanlige, så kan Den Gamle Kro danne rammerne om dit næste event. Uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller forretningsmøde, sørger kroen for den ideelle løsning lige fra mad til service, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Den Gamle Kro har fire forskellige lokaler, hvorfor der både er plads til de store eller mere intime selskaber.

Munkekælderen

I 1963 fik man sig en stor overraskelse, da man gravede ud til det, der i dag er Munkekælderen. Her fandt man en ældre rødstensbygning med kampestensokkel og tøndehvælvinger.

I dag taler disse murstensvægge sit autentiske sprog, når kælderen bliver brugt til intime og hyggelig arrangementer som fx vinkælder eller “chefs table”.

Har du lyst til at blive en del af historien? Du kan læse meget mere om Den Gamle kro inde på deres hjemmeside.