Skip to main content

Restaurant Paprika

Tag en tur til Indien hos Restaurant Paprika, der serverer traditionelle og autentiske indiske retter.

Annoncørbetalt Indhold

På Nørregade i centrum af Odense kan du besøge et spisested, der i mere end tre årtier har mættet tilfredse gæster med indiske specialiteter. I 1990 spredtes duften fra Restaurant Paprika for første gang, og det gør den til både den første og ældste indiske restaurant i byen.

Siden har Restaurant Paprika skiftet ejer, og i dag drives den af Abdul Manan, der har rødder i Pakistan og Indien. Det har dog ikke svækket den indiske autenticitet, for ligesom dengang har restauranten fokus på smag, præcision og retternes historie.

Take away, private dining eller street food?

Du kan selvfølgelig altid komme forbi restauranten og nyde et lækkert måltid mad på klassisk vis. Står den på afslapning og forkælelse hjemme i stuen, kan du også bestille deres retter som take away – eller du kan benytte dig af deres private dining-koncept.

Ved private dining kommer en kok og medhjælper ud til dit køkken og tilbereder en smagfuld menu til en særlig middag eller et større arrangement. Her har du desuden mulighed for at følge med i madlavningen undervejs og stille spørgsmål til ingredienser og teknikker.

Sidst, men ikke mindst, står Restaurant Paprika bag de to boder Masala Corner og Tandoori BBQ på Storms Pakhus.

Tag et kig på Restaurant Paprikas menukort eller book bord på restaurantpaprika.dk.

Den Gamle Kro

I midten af Odense finder du Den Gamle Kro, der hylder det danske og klassiske køkken. Med respekt for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter kroen ind i et mere moderne samfund.

Annoncørbetalt Indhold

Den Gamle Kro daterer officielt tilbage til 1683, og i tidens løb har ejendommen gennemgået mange ændringer og været brugt til flere forskellige formål og erhverv. I de sidste mange år har ejendommen været en restaurant med navnet Den Gamle Kro, der den dag i dag både hylder fortiden og har et gastronomisk blik rettet mod fremtiden.

Klassisk mad i nye klæder

Den Gamle Kro er en hyldest til det danske og klassiske køkken. Med et øje for historien serverer de klassisk mad med et nutidigt twist, der løfter restauranten ind i det mere moderne samfund. Med stor fokus på kvalitet, smag og friske råvarer tilberedes maden i ejendommens ånd.

Midt mellem Overgade og Nedergade finder du tilmed kroens funklende og skjulte perle – Gårdhaven. Her kan du nyde klassikere i smukke rammer mellem blomsterranker og bindingsværk, mens du kigger direkte op i himlen gennem en stjernehimmel af hængende belysning og et glastag, der kan åbnes.

Selskaber og arrangementer i historiske rammer

Hvis du ønsker, at dit næste selskab skal være udover det sædvanlige, så kan Den Gamle Kro danne rammerne om dit næste event. Uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, bryllup eller forretningsmøde, sørger kroen for den ideelle løsning lige fra mad til service, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen.

Den Gamle Kro har fire forskellige lokaler, hvorfor der både er plads til de store eller mere intime selskaber.

Munkekælderen

I 1963 fik man sig en stor overraskelse, da man gravede ud til det, der i dag er Munkekælderen. Her fandt man en ældre rødstensbygning med kampestensokkel og tøndehvælvinger.

I dag taler disse murstensvægge sit autentiske sprog, når kælderen bliver brugt til intime og hyggelig arrangementer som fx vinkælder eller “chefs table”.

Har du lyst til at blive en del af historien? Du kan læse meget mere om Den Gamle kro inde på deres hjemmeside.

Flakhaven Gastro

Et kombineret madhus og bryghus midt på Flakhaven i centrum af Odense.

Annoncørbetalt Indhold

Her går lækker amerikansk mad hånd i hånd med friskbrygget øl og god stemning.

Flakhaven Gastro brygger deres egen øl, som passer specifikt til menuen, som kan nydes i enten restauranten eller i kælderpubben Beer Cellar. Fra hele 21 taphaner i pubben skænker de deres hjemmebryggede øl, en lang række gæsteøl, vin og cast ales.

Hvis du hellere vil tage din mad og øl med hjem, tilbyder de også take away. Der er også mulighed for at booke et privat lokale til selskaber, hvis du vil holde en fest eller et arrangement i deres lækre omgivelser.

Desuden afholder Flakhaven Gastro også koncerter, ølsmagninger og forskellige andre events.