Skip to main content

C.C. Clean

Når støvet samler sig i hjørnerne, og vinduerne trænger til pudsning, så er C.C. Clean på pletten med kvalitetsrengøring.

Annoncørbetalt Indhold

Carsten og Lotte er indehavere af C.C. Clean, og de har mere end 25 år på bagen inden for rengøringsbranchen. Derfor ved de alt om, hvad der er vigtigt i samarbejdet med kunden, og hvad den perfekte rengøring er, for som de siger: “Kvalitetsrengøring – lægger man ikke mærke til”. 

Fordi indehaverne selv prioriterer at være en del af den daglige rengøring, kan de garantere et skinnende rent resultat – hver gang. Men det er ligeså vigtigt for dem, at kommunikationen til kunden er i top. De fokuserer på at lære de enkelte kunder og deres ønsker at kende, og at der til alle tider er en klar dialog om arbejdet, så resultatet bliver lige, som det skal være.  

C.C. Clean tilbyder både erhvervsrengøring, slutrengøring, vinduespolering og øvrige service-opgaver. Så uanset om I har behov for den ugentlige opfriskning af kontoret, at få støvet fjernet efter håndværkerne, at få vasket fugleklatterne af vinduerne eller at få anrettet til et stort møde, så kan de hjælpe jer. 

Har I også brug for rengøringshjælp af øverste skuffe? Kontakt C.C. Clean på +45 44 22 72 72.