Skip to main content

Handelshuset i Christiansfeld

Søger du brugskunst, boligtilbehør eller gaveartikler til hjemmet med fokus på bæredygtighed og design? Så er Handelshuset i Christiansfeld lige stedet for dig.

Annoncørbetalt Indhold

På Kirkegårds Allé 4 i UNESCO-byen Christiansfeld finder du et populært turistmål, samt en meget unik forretning med speciale i boligindretning – nemlig Handelshuset i Christiansfeld.

Historisk bygning

Handelshuset bygger på den fineste historie og er opført helt tilbage i 1907, hvor bygningen oprindeligt husede byens brandstation, museum og en skole. I årenes løb er bygningen blevet købt og istandsat af private hænder og danner nu rammerne om en dejligt anderledes forretning.

Bredt udvalg af interiørbrands med fokus på design og bæredygtighed

Handelshuset i Christiansfeld har et bredt udvalg af spændende boligtilbehør, og der er et særligt fokus på bæredygtighed og design.

Hver enkelt style er håndplukket og har international oprindelse. Du finder alt fra fine gaveartikler og brugkunst til større varer som vægdekorationer og lanterner.

Besøg butikken i Christiansfeld eller shop online

Skulle du ikke have mulighed for at besøge den smukke bygning, så kan du i stedet shoppe butikkens udvalg via deres webshop, hvor varerne kan blive sendt hjem til dig i stedet.

Lyder Handelshuset i Christiansfeld ikke som et besøg værd? Så slå vejen forbi i deres åbningstid mandag-fredag fra kl. 10-17 og lørdag fra kl. 10-13.

AV-Connection Odense

Med en butik på næsten 300 kvadratmeter i Odense SV og mere end 12.000 varenumre er AV-Connection en specialiseret Hi-Fi butik.

Annoncørbetalt Indhold

Her finder du et stort udvalg af TV, Hi-Fi stereo- og surround anlæg, AV-kabler, projektorer, lærreder, møbler og ophæng til både projektorer og fladskærme. Om du er privatperson eller virksomhed, kan du få kompetent og engageret rådgivning af butikkens personale, der har mere end 60 års samlet erfaring i branchen. Medarbejderne er specialister, i de mærker der føres i butikken, så der er ekspertvejledning at hente.

Eftersom at butikken selv importerer deres mange varer, sikrer det konkurrencedygtige priser for dig som forbruger. Så uanset om du søger et nyt TV, et surroundsound anlæg til din virksomhed eller noget helt tredje, er AV-Connection klar til at hjælpe dig på vej.

AV-Connection tilbyder desuden mulighed for installation af dine køb, så du er helt sikker på, at lyden spiller, og at billedet står knivskarpt.