Skip to main content

Tryde Andrés

Om du leder efter lingeri eller moderigtigt dametøj, kan den fynskbaserede mode- og lingeributik Tryde Andrés klæde dig godt på.

Annoncørbetalt Indhold

De har solgt lingeri til kvinder i Odense siden 1934, og de har derfor en enorm ekspertise, som de gladeligt deler ud af.

Deres mange års erfaring gør, at de har rigtigt godt styr på, hvad der klæder den enkelte kvinde. De ansatte sætter derfor også en stor ære i at finde det helt rigtige til dig og din krop – uanset om det er lingeri eller tøj. For selvom Tryde Andrés startede som en lingeributik, har de siden udvidet sortimentet, så de nu også sælger lækkert og moderne tøj til kvinder.

Hos deres tre butikker på Fyn er der stort fokus på, hvad der rører sig i modebilledet, og du er derfor garanteret kyndig vejledning og et moderigtigt udvalg.

Det store udvalg af lingeri og modetøj findes både i den dyre ende, men også i et prisleje, hvor alle kan være med. Det vigtigste for Tryde Andrés er nemlig at få det bedste frem i dig.

Hejtex

Ønsker du at få trykt navn eller logo på medarbejdernes arbejdstøj eller fodboldklubbens nye trøjer? Hos Hejtex Aps i Kerteminde kommer der tryk på sagerne.

Annoncørbetalt Indhold

Det familieejede firma leverer tøj med tryk til firmaer, sportsklubber, foreninger og private i hele Danmark, men deres kunder er hovedsageligt i Kerteminde Kommune og Odense.

Med deres egne maskiner laver de tryk og broderi på deres store sortiment af profilbeklædning i kendte mærker.

De forhandler både bukser, jakker, T-shirts, poloer, sweatshirts og sikkerhedsfodtøj.

I deres showroom i Kerteminde kan du komme forbi og se på udvalget, og ellers tjek deres online kataloger, hvor hele udvalget er tilgængeligt.