Skip to main content

Barfod Transport

Uanset din virksomheds transportbehov er Barfod Transport på pletten. De hjælper med både distributionskørsel, kurerkørsel og studenterkørsel.

Annoncørbetalt Indhold

Har I noget, der skal fragtes effektivt og sikkert fra A til B? Eller ønsker I fast distribution af jeres produkter? Så er det Barfod Transport, I skal kontakte. Her møder I professionelle og uddannede chauffører i godkendte biler, der glade og gerne sørger for jeres transport.

Hos Barfod Transport holder de, hvad de lover, og derfor kan I også være sikre på, at de altid leverer til den aftalte tid. Kvalitet og fleksibilitet er i højsædet i deres arbejde både dag og nat, og kørslen kan tilpasses lige efter jeres ønsker og behov. De kører fast for store virksomheder over hele landet – altid til fair priser og med et serviceniveau i topklasse.

Al slags kørsel

Hvad skal I have transporteret? Barfod Transport tilbyder både A til B-kørsel, kurerkørsel, full-load-kørsel, ADR-kørsel og kørsel med varer af høj værdi. Ligegyldigt hvad indholdet i bilen er, så garanterer de hurtig levering inden for samme dag, og de passer godt på jeres gods, så det kommer frem uden en eneste skramme.

Barfod Transport kan også hjælpe de glade studenter med den traditionsrige kørsel rundt til familierne. De har fuldt udstyrede og forsikrede studenterbiler med både soundbox, trappe med gelænder, bænk og en dygtig chauffør, der er rustet til de festlige strabadser.

Vil I høre mere om Barfod Transports services, så kontakt dem på tlf.: 61 34 36 01 eller mail: transport@barfodtransport.dk. Tag også et kig på deres hjemmeside.