Skip to main content

Improve Business

Improve Buisness er en beskæftigelsesindsats, der matcher ledige akademikere og virksomheder, så de sammen kan udvikle sig.

Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for hjælp til at vækste eller udvikle din virksomhed? Det kan være, I har potentialer, I ikke får indfriet – eller problematikker, I har svært ved at få løst.

Du kan få tilknyttet en dygtig, ekstern udviklingskonsulent i 10 uger – uden at I skal have penge op af lommen. Dette er muligt igennem Improve Business’ udviklingsforløb – Improve Business Academy – som efteruddanner folk, der i forvejen er højtuddannede.Med et tilbud som Improve Business Academy behøver mangel på ressourcer, tid eller økonomi, ikke være det, der sætter en stopper for, at I får gjort noget ved jeres udviklingspotentiale.

Få hjælp til jeres udviklingsprojekt

Improve Business Academy er et 10 uger langt forløb, hvor en højtuddannet ledig bliver tilkoblet en virksomhed, der ønsker hjælp til at få bearbejdet og løst et udviklingsprojekt.

I de første seks uger af forløbet opkvalificeres de ledige inden for forretningsudvikling – her udvikles nye færdigheder, som bringes i spil i den virksomhed, de samarbejder med undervejs.

I de sidste fire uger at forløbet er den ledige i virksomhedspraktik på fuld tid med fokus på at eksekvere på det løsningsforslag, som er blevet forberedt i de første seks uger.

Forløb i Odense og på Sjælland

Improve Business Academy afholdes løbende både i Odense og på Sjælland.Er du interesseret i at deltage, eller blot nysgerrig på at høre mere, er du meget velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale.

De kan kontaktes på tlf: 30 14 16 14, kontakt@improvebusiness.dk eller på deres hjemmeside.